fredag 16. juli 2010

Morgen søt


 I dag har jeg hatt en deilig morgen, Hr Lykkelig er svært opptatt om dagene og løper ut før jeg får vasket søvnen ut av øynene. Jeg er i feriemodus og lar ingenting stresse meg. Jeg har fått til vane nå å ha lange morgener med god frokost, en god bok eller et blad og tar ting i mitt tempo. Dette må nok endres når jeg begynner i jobb.


I dag skal jeg prøve å være litt effektiv, jeg har en ny date med symaskinen og en entre/gang som roper etter å bli malt. Jeg gjør meg ingenting av å male, men det er forarbeidet som er så utrolig kjedelig. Hr Lykkelig snekrer ny terrase på framsiden. Jeg gleder meg til å få levegg mot naboen og bli mer skjermet når vi skal sitte der ute.Så for å si det sånn så har vi enda nok å henge fingrene i.


Som dere ser har jeg endelig fått tid til å sy litt, jeg hadde masseproduksjon på puter her om dagen så nå er benken på kjøkkenet fornøyd ( eller jeg er hvertfall fornøyd) - hihi.
Jeg er overlykkelig over hvor greit syrommet mitt har blitt og skal snart vise dere bilder fra det. Det er ubeskrivelig deilig å kunne sy uten å rote til både stue, kjøkken og soverom slik som det fort ble i det tidligere hjem.
Jeg tror mannen også er veldig fornøyd med dette, nå trenger ikke han og stoffene å krangle om plass i sofaen.


Her har været forandret seg litt den siste uken, så jeg er mye inne. Jeg vil ha mer sol og varme å venter bare på at det skal komme igjen. Inntil det skjer så koser jeg meg inne og har pyntet opp med friske blomster. Jeg kjøpte også en lavendel til å plante ute da jeg var i blomsterbutikken. Hun som stod bak kasse fortalte meg at lavendel faktisk hjelper mot mygg. Spesielt hvis man dusjer dem litt med vann for å få de gode luktene fram. Så får dere som har problmer med mygg på sommerkveldene kan jo dette være verdt å prøve.5 kommentarer:

Solrosa sa...

Takk for fint tips om lavendel mot mygg! Ser ut som du har fine dager, ja. Jeg jobber og været veksler mellom fint og stygt hele tiden. Gleder meg til helg og rydding hjemme! God helg til deg!

mvh Solrosa

Anonym sa...

Så flott spiseplassen ble:) Og alle de deilige, fine putene da!
Syns lampene dine er så stilige, hvor er de fra?

Kos deg med lange morgener så lenge du kan:) Hverdagen innhenter en alltid for fort;)

Ha en fin dag:)

Kaspara sa...

Heisan!
Høres ut som du har behagelige dager og dater med symaskinen er vel bare lystbetont vil jeg tro.
Enig i at forarbeid før maling er noe herk! Det er her jeg gjerne vil sluntre litt men har da Kasparamannens blikk og formanende ord over meg.
Så koselig spisekroken har blitt!!!
Så lekre puter og farver du har mikset sammen.
De sorte taklampene er også så fine.
Her skal vi øyeblikkelig male gulvet i gangen oppe hvitt. Da blir det soving i stua på alle fire.
Ha en finfin dag!
Klem fra Kaspara

Minmill sa...

Håper du fikk psyket deg opp til å male gangen i dag. Vi kan vel konkludere med at været er perfekt til å stå inne med malerspannet. Ikke sant? Men jeg skjønner godt at du begynner å bli lei. Det er jo ikke akkurat lite dere har gjort etter at dere overtok huset. I morgen stikker vi av fra øspøsværet og kommer ikke hjem før om to uker til.

Jeg ønsker deg en riktig god sommer videre, og håper dere kommer i havn med gjørmålene. :-)))
Klem

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.