fredag 2. april 2010

Langfredag og enda en retropose

Nå har mine to søte-små-gule-påske-egg endelig kommet fram på bordet, disse skal få lov til å skinne utover langfredagskvelden. I tillegg har de fått selskap av Fru snøblomst og Fru krokus. Det er så gøy å gå i hagen og plukke inn vårblomster og kjenne sola i nakken.

Påskegotteriet har vi også begynt på, det er farlig når det står der og frister hele dagen. Men hva er vel påsken uten gotteri?

Jeg har også laget en retro pose til, fikk helt dilla på å lage disse. Blir nok enda en til i løpet av påsken, får nå har de fått et formål. Hr Lykkelig var så lur og foreslo at posene kunne romme garn-nøstene mine. JA, tenkte jeg, en pose til hver av de forskjellige merkene med garn.

Så bort med den overfylte kurven...

og fram med de kule retroposene.




5 kommentarer:

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Kjempefine retroposer du har laget deg, herlige farger:) Og veldig lurt å putte garn i de! Herlige farger var det også på teppene dine i headeren. Likte veldig godt kombinasjonen turkis og lilla i hekleteppet, den idèen må jeg kanskje låne til mitt neste teppe:)

Ha en kjempefin påskeaften!

Kaspara sa...

Heisan
Så fantastiske stoffer du fant på Fretex og hvilket herlig vatt-teppe!!! Lykkelige deg!
Det må jo være fantastisk å være førstemann til mølla og så flott med egen retro-avdeling! Da snakker man..
Fine retroposer du har sydd også. jeg har jo som deg kick på disse og har også sydd mange nye i det siste.
Dessuten det rosaaktige påskeegget var så skjønt! Så nydelig farge!
Her bakes det og hoppes på trampolinen som ble montert opp i dag. Stor glede!
Ha en fin 1.påskedag!
Klem Kaspara

Anonym sa...

Hei, så fantastiske stoffer du har funnet. Posene du har sydd var nydelige og praktiske, må nok kopiere deg her :-). Ellers har du kjempemye fint på bloggen din. Elsker farger og retrostoffer jeg også!! Jeg klipper og klipper, holder på med et lappeteppe. Fortsatt god påske, helt på tampen! Klem fra Anita

PillePalle sa...

For fine poser! Klem fra Pillepalle

atinybitofheaven sa...

Så utrolig stilig!! Flink du er.. jeg må virkelig få meg en symaskin.. kan nesten ikke leve uten her i blogglandia ;-) thihi...

ha en god kveld :-) klemmer