søndag 18. april 2010

Min date med symaskinen og jubileum

Ja, i dag har jeg hatt en date med symaskinen, og resultatet ble denne vesken med forskjellige favoritt stoffet, litt gammelt og litt nytt.


Det var egentlig meningen at jeg skulle begynne å sy meg et nytt lappetappe, så i går dro jeg fram min samling med stoffer får å endelig få litt system.
Kaoset var et faktum, så det måtte brettes og sorteres.

Jeg prøvde så godt det lot seg gjøre å sortere etter farge, jeg ente til slutt opp med 8 bunker.

Etter dette prøvde jeg å finne fram kombinasjoner til mitt tenkte lappeteppe. Etter en del prøving og forskjellige kombinasjoner, så jeg at jeg ikke hadde nok stoff til å få lappeteppe akkurat slik som jeg kunne tenke. Så til jeg får kommet meg en tur til Kristiansand på Stoff og Stil må lappeteppet vente. Men jeg fikk hvertfall laget meg en vekse i dag. Den skal bli utrolig grei når jeg skal ut i hagen og nyte sola. Når jeg skal ut i hagen må det planlegges, jeg må ha med meg blader, bøker, drikke, tepper og ting til hunden. Grunnen til dette er at får å være i hagen må døren låses, siden vi ikke ser døren eller kan høre når noen kommer. Hagen er på den andre siden av huset, så da skal det hjelpe godt med en veske til å ha alle tingene i. Tror den blir veldig praktisk.

Resultatet av oppryddingen.

Denne helgen har Hr Lykkelig og jeg hatt jubileum, vi har vært sammen i seks år og jeg våknet opp til fantastiske roser og et nydelig kort. Vi var på kino og så Alice i eventyrland, en super film med spenneden effekter, vi så den i 3D. Så helgen har vært deilig, og jeg har tatt meg i å tenke flere ganger denne helgen at jeg er utrolig heldig som har en slik flott mann. Jeg føler meg virkelig heldig.

6 kommentarer:

Tøvsjur sa...

Så fin veske du har sydd! Likte fargan veldig godt.
Så masse fine stoffer du har. Kjempeflink du har vært til å rydde i de..Trur æi også skulle tadd mæi en ryddeøkt i stoffet mitt også.

Gratulere så masse med 6årsdagen til dæi og din kjære!

Miss-handy sa...

Heisann:)
Kjempefin veske du har sydd! Fint og praktisk med sånne vesker....og så er det kjempegøy å lage dem:)
Gratulerer med 6-års jubileum!
Hilsen Siv

annicken_j sa...

Så fin veske! Nyyydelige roser, og jeg tipper de var vel fortjent.
Kos deg i hagen med veska di :D

Kaspara sa...

Heisan!
Date`n med symaskinen gikk jo superflott! Kjempelekkert nett du har sydd. Ekstra fint det storblomstrete blå stoffet, og du har jo fått tak i ritkig mange fine retrostoffer nå.
Å fargesortere stoffene og la de ligge i en hylle er så stilig.
Så over til mine krydrete små kjøttboller.
Jeg har ikke noe oppskrift, men jeg kan si hva jeg blander sammen.
Jeg bruker enten kyllingkjøttdeig eller vanlig.
Har i et egg (til 1-2 pakker) og litt melk og litt mel. Så krydrer jeg med litt salt og pepper og masse ingefær, karri og koriander. Aller best er det med friske koriander i. Så fristende når man ser de grønne bladene! Jeg steker så små kjøttboller i stekepannen i margarin.
Lag prøvekake og kjenn om det er passende krydder i! Kjøttbollene kan stekes på forhånd og når gjestene kommer kan de varmes i stekeovene i ildfast form-
Lykke til!
Klem Kaspara

annicken_j sa...

Denne butikken var en som skulle legges ned. Men ellers så er det jo 3 i byen, pluss en som skal åpne snart. Det finnes fretex i sørlansparken. Og hvis du er i nabo byen Lillesand hvor jeg holder til er det en på Lillesand senter, og en nede i byen ved polet. Alle er verdt besøket, min favoritt er i Lillesand.
Ha en fin kveld, og takk for koselig kommentar
Klem

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.