fredag 23. april 2010

Fredagskos

Da har vi akkurat hatt fantastisk gode reker og helgen har senket seg over hjemmet. Det er fredag, min favoritt dag i uken. Uken er slutt og man har hele helgen foran seg, og hvem synes ikke det er deilig?
Her er litt bilder fra leiligheten denne deilige fredagen.

Blomstene fra min kjære står enda og pynter opp bordet.

Så har jeg tatt bilder fra vårt nåværende kontor, et lite gjørne i stuen. For å si det sånn så er det ikke den beste plassen å jobbe, jeg sitter nå midt i stuen på min gode gymball og pleier ryggen. Jeg kan ikke vente til å få et ordentlig kontor.


Så har jeg gravd fram en pose fra fretex med disse søte lampesjermene. Jeg kjøpte den for et år siden, men hadde helt glemt dem. Jeg ble kjempe glad når jeg fant dem gjemt i kottet. Har jo litt kjøpeforbud for tiden, så da er det kjekt når man kan shoppe litt i egen leilighet.



Bildet under er et av mine verk fra skolen. Jeg liker denne så godt, den har jeg laget ved å rive silkepapir i remser og limt dem lag på lag med tapetlim.

Ha en kjempe fin helg alle sammen.

2 kommentarer:

Bournonville sa...

Skønne billeder :) men kan godt forstå du glæder dig til kontoret!!

Tak for din kommentar på min blog, du kan tro jeg har tankerne i gang, jeg vil virkelig gerne i gang med nogen men det skal være det rigtige.

Jeg har endnu ikke modtaget puden. men den skal nok komme ;) glæder mig meget.

Kh sara

Tøvsjur sa...

Så koselige bilder fra leiligheta.
Kjempefin vase(?) du har laga. skjønne du e fornøyd med den:)
Gøy å finne fram gamle ting man har kjøpt, men glømt helt av da..Og særlig når man har shoppestopp:)
Ha en fin lørdag.
Klæm