søndag 10. januar 2010

Kreativ lørdag og matglad søndag


Først og fremst må jeg si at jeg har fått meg speilreflekskamera , så nå skal det bli andre boller på kvaliteten på bildene jeg legger ut. Men det må noe leking og øving til for å bli kjent med alle duppedippene jeg kan gjøre med kameraet. Jeg har løpt rundt som en gal i leiligheten og tatt bilde av det meste og frydet meg over resultatet.
På lørdag fikk jeg også endelig tid til å sette meg ned foran symaskinen, og resultatet ble en ny pute og en (jule)sokk. Jeg fikk ikke tid til å sy noe før jul så jeg ligger litt på etterskudd, men i går fikk jeg endelig prøvd ut å sy julesokken som har danset rundt i hode mitt en stund nå. Den har jo ikke typisk julefarger så den kan jo være framme litt nå i januar.
Jeg har nok funnet ut at jeg må ta et sykurs om puter hos mormor snart, lære hvordan man syr inn glidelås og litt sånn forskjellig. Også må jeg øve opp tålmodigheten litt, vil helst se resutatet med en gang, og det er sånn ting går galt. Det blir som regel fort og gale. Men denne puten kunne jeg hvertfall bruke, den jeg sydde sist måtte jeg bare kaste, ups..

Kjøkkenet blir gjort om til systue, og jeg er heldig som for låne mammas gamle husqverna symaskin.

Her er den nye puten, stoffene er fra Stoff og Stil.Så var det den matglade søndagen, i dag var min bror invitert bort til oss på kalkun. Herr Lykkelig hadde bare sånn i tilfelle det ikke skulle bli nok mat kjøpt en kalkun på 6,2 kg til oss tre. Vi har jo mat til 5 mennesker til og enda litt, hihi. Fikk jo så klart ikke tatt noen bilder av den ferdige maten, det var jeg for stresset til akkurat da maten var ferdig. Men det ble nå hvertfall noen bilder av bordet før mat.


Ha en fortsatt fin søndagskveld
Klem fra Ann Kristin

4 kommentarer:

Kardemomme sa...

Hei Ann Kristin :))Fint navn du har funnet på bloggen din..Visst blir man lykkelig av farger.
Fra å være aldeles hvit har jeg konvertert til farger i løpet av høsten og det er utrolig mye morsommere :)Masse fine bilder på bloggen din!
Ha en fin dag! Hilsen Kardemomme :))

En fugl i hånden sa...

Hej Ann Kristian

Tak for kikket herinde på din blog, som jeg har tilmeldt mg som fast læser af. Her er vældig fint og kosligt, og jeg vil glæde mig til at følge med herinde fremover.

Også tak fordi du er med i min give away. Lykke til i lodtrækningen :-)

Hilsen Helle

Christine sa...

så utrolig fin puten din var :D tror jeg også må snope meg noe stoff fra stoff&stil, falt sånn for fargene du har brukt på din pute ;)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.