onsdag 27. januar 2010

FØR - NÅ

Stuen har vært igjennom noen forandringer de siste tre årene. Da vi flyttet til Sandnes hadde vi tre og to seterene Ektrop fra ikea. Om vinteren hadde jeg det beige trekket på og om sommeren et hvit trekk. Jeg må le når jeg ser disse bildene, jeg kan ikke huske at det så slik ut og at jeg hadde så mye brunt. Må ha vært inni en fase.

FØR

Så fikk vi Bell og stoff sofaen ble for upraktisk med både en valp og en katt i hus. Bell tygde i kantene på stoffet til sofaen slik at det hvite trekket ble helt grått. Da hadde vi et spontan kjøp på ikea i billigkroken og ente opp med den svarte skinn sofaen. I begynnelsen hadde vi bare den og to stoler, men vi savnet at begge to kunne slenge seg i hver sin sofa og ente da opp med å ta inn en rammemadrass. Alt for litt komfort.
Bilde nedenfor er tatt litt før sommeren 2009, da var jeg opptatt av å ha det meste hvitt, med noen få innspill av farge innimellom.

Vi har ommøblert utallige ganger, malt stuen to ganger, lagt nytt gulv i nesten hele leiligheten
(selv om vi leier), byttet ut møbler, tatt tilbake møbler osv.Slik er stuen den dag i dag. Den ene veggen er lilla og jeg introduserer mer og mer farge inn i leiligheten. Pulten har vi kastet ut, den stod bare å samlet støv og rot. Sansynligvis blir det ikke noe mer ommøblering, maling eller utbytting av møbler før om til sommeren. Vi skal heldigvis snart flytte og leter nå etter vårt egent hus på det glade sørland. Vi kan ikke vente, og jeg er glad jeg har vært igjennom alle de forskjellige fasene. Nå er jeg bestemt og vet hvordan jeg vil ha det i mitt framtidige hjem. Hvordan har dere forandret stil oppi gjennom årene?
5 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei og god morgen!
Artig å følge din ferd mot dagens stue! Og super utfordring å oppfordre oss andre til å fortelle/vise våre endringer på hjemmebane gjennom årene. Kanskje jeg får bla i gamle fotoalbum å se etter bilder fra rekkehusleiligheten vi bodde i i mange år.
Jeg liker definitivt best stuen din slik den er nå. Vågalt og spenstig å male en vegg lilla! Jeg er jo selverklært lilla-elsker, så det kan jeg like.
Når det gjelder blomsterplansjen fra Frou-Frou startet jeg med å ta en telefon mens jeg var i Danmark på ferie i sommer. Tenkte kanskje jeg kunne plukke den opp et sted og slippe alt med frakten. Da var imidlertidig han som står bak Frou-Frou selv på ferie. Tilfeldighetene ville det at han skulle selge noen varer til søsteren min som driver interiørbutikk her i Sandefjord på sensommeren. Jeg var så heldig at han da tok med denne plansjen til meg.
Så sånn sett har jeg ingen erfaring med frakt osv. på disse plansjer.
Ha en glad og kreativ dag!
Klem Kaspara

Christine sa...

liker absolutt stuen din best sånn den er nå :D men hvor ble det av det fine stuebordet dere hadde i begynnelsen? jeg er på let etter noe i den stilen :D

så heldig dere er som leier en plass hvor dere kan legge gulv og male og styre på :D

Sukkertøy for øyet sa...

Så morro å se forandringene:)
Farger er mer og mer å finne i bloggenes hjem ser jeg.Gikk mye i hvitt,hvitt og hvitt en periode, så jeg er veldig glad for å se litt farger og mønstre i hjemmene rundt om kring:)
Farger gir litt mer spenning og humor:)
Likte stuen din kjempe godt, forandring fryder alltid:)
Jeg har vært ganske tro mot silen min de siste 4 årene egentlig. Føler jeg har funnet "meg" nå, var innom hvitt,hvitt og atter hvitt en liten periode.
Jeg flyttet hjemmefra sammen med kjæresten(som jeg nå er gift med) allerede da jeg var 16, og da var vel kanskje stilen mier minimalistisk, rette linjer og klare kontraster.

Super oselig blogg du har forresten, likte meg her super godt:)

Kardemomme sa...

Hei du :))Så sprek stuen din ble nå! veldig smart å male en vegg for å sette mer farge på tilværelsen.Det hadde vært moro å bla i gamle album for å se på alle de forskjellige stilene jeg har vært innom opp gjennom årene..Men skummelt også! Grøss og gru for den bonderøde stua vi engang hadde hihi!!
Lilla er en super farge og jeg leter etter tapeter til en vegg vi har i gangen som har vært malt med tavlemaling. Nå er vi lei av tavla og vil heller ha store mønster oglade farger! Ha en fin helg! Stor klem fra Kardemomme :))

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.