onsdag 5. mai 2010

Vannbakkels og vimpel




Så ble det baking i dag også, kjøpte det nye Bolig Liv og der var det mange gode lekkerbisker. Vannbakkels har jeg hatt lyst til å prøve en hel stund, fordi mormor lager verdens beste vannbakkels. Det var en super lett oppskrift og jeg kommer garantert til å lage dem igjen.


Jeg har også tatt meg tid til å lage meg en vimpelrekke. Det var kjekt å sy også fikk jeg pyntet opp det kjedelige kjøkkenvinduet.


Litt små nips fra Fretex, et gult dynetrekk og noen små duker.

Her er et nytt bilde i fra sofaen, jeg satt i den andre sofaen og måtte bare ta bilde av det jeg så. Blir så glad nå når leiligheten er så fargerik.
Dette ble et litt kjapt innlegg, men jeg har begynt på fordypningsoppgaven min og den tar mye av min tid. Skal prøve å få blogget litt underveis, blir nok litt bilder i fra når vi begynner å tømme leiligheten. Er ikke lenge til vi overtar huset, Jippi....
Ha en strålende kveld.

6 kommentarer:

Henriette sa...

Jeg bruker å lage noe som heter russiske wienerbrød, ligner litt på det der. Koker opp melk og smør, blander oppi mel, visper så inn ett og ett egg - og steker det i ovnen. Has på tjukk melis laget med melk! :) Det er utrolig godt!

Tove sa...

Min mormor lagde også de nydeligste vannbakkels... kanskje jeg må prøve meg jeg også:) Og en herlig vimpelrekke som passet kjempefint der du har hengt den, og ikke minst en innbydende sofakrok du har:)

Klem

annicken_j sa...

Så søt vimpelrekke :) Så gøy å flytte i hus!! :) Lykke til med eksamer og avslutninger!!

Bournonville sa...

hvor ser den sofa bare indbydende ud :)

Kaspara sa...

Heisan!
Så koselig med vannbakkels og fin vimpel! Vannbakkels har jeg aldri bakt før og det står for meg som noe skikkelig vrient å bake?
Det er liksom for proffer!
Synes vimpelen din ble kjempefin og så mye flott du hadde sydd i din gress-enke helg. Herlig med sofa med mange farveglade puter også!
Ha en fin torsdagskveld!
Klem Kaspara

Tøvsjur sa...

Mmmmm de vannbakkelsan så helt nydelig ut!
Og for en fin vimpelrekke du har sydd. Gjorde sæi veldig i kjøkenvinduet altsp!
Har plane rom å gjøre det sjøl, men blir aldri gjort....
Så spennanes med husovertakelse snart da. Blir nok spennanes!
Ha en kjempefin dag