fredag 14. mai 2010

Det vokser sopp på oliventreetJa her i huset vokser det sopper på oliventreet, soppene er i mange friske fine farger og pynter opp det litt pjuskete treet. Oliventreet har et stor behov for å komme seg ut i solen, men det blir nok ikke før vi flytter.
Jeg har fått en kommentar på om jeg kan legge ut oppskrift på soppene, men det er fem forskjellige oppskrifter. Det letteste er å bestille oppskriftene på Stoff og Stil, det er der jeg har kjøpt mine.


Vi pakker og pakker, det er så kjekt. Jepp jeg synes det er gøy å pakke og kan ikke vente til jeg skal pakke alt opp igjen. Tror dette er fordi jeg gleder meg sånn til å flytte. Jeg har begynt å vaske ned veggene, skulle lagt ut bilder, men jeg tror ikke de egner seg for deres øyne. Vi skjønner ingenting, vi har slitt med sot i leiligheten helt siden vi flyttet inn. Jeg malt alt da vi overtok og var helt i sjokk over hvor grisete de som hadde bodd her før oss var. Jeg tar alt tilbake for det er virkelig ikke deres feil.
Jeg har prøvd og overvinne sotet, men uten lykke. Vi har til og med malt alle rommene to ganger siden vi overtok i 2007.
For å forklare det så ser det ut som om vi begge to røyker inne + at vi fyrer og mye røyk detter ut i rommet, og jeg har funnet mitt beste våpen: Jiff skurekrem.
I desperasjon etter å ha prøvd det meste, tok den mye av skitten uten og ta lakken i malingen.
Så for å si det mildt jeg gleder meg til å få et hus som ikke svartner.

Jeg har det veldig travelt for tiden, men i går kveld fikk jeg sydd meg et lappeskjerf. Det skal få henge i gangen og pynte den litt opp. Det er merkelig nå når leiligheten begynner å bli tom, men jeg trives faktisk med å få rensket opp litt. Men noen fargeklatter må jeg ha her og der for å trives den siste tiden.Håper dere har hatt en super himmelsprett, jeg venter på Hr Lykkelig som har vært og skrevet under papirene i banken og kjørt bort et flyttelass til.
I dag skal vi rundt og handle litt til huset. Tror nok at det blir både lamper til kjøkkenet og vitrineskap.

Ha en deilig dag alle sammen.

7 kommentarer:

Christine sa...

oioiooooooi :D den skjenken der var helt fantastisk fin! tror ikke jeg har sett den på bloggen din før? er på leit etter noe sånn til stua mi, men er vanskelig å få tak på synes jeg!

Châtaigne sa...

Utrolig skjønne sopper du har heklet! Utrolig fine til treet. Morsomt å se skapet ditt i stuen. Det er akkurat likt et foreldrene mine har arvet fra besteforeldre. Tror det er et gammelt møbelsnekkeri som het Stavanger møbel eller lignende som laget dem. Skikkelig fint er det ihvertfall. Ha en fin langhelg, hilsen fra Kastanjedamen

Linda sa...

Så søte sopper du har heklet, gjør seg på Oliventreet!
Misunner deg ikke flytting nei...men så er det bare 3 år siden sist for min del da.
Tenker det blir stas å flytte inn i nytt hjem.
Kjempefint skjerf du har sydd!
Lenge siden jeg har sydd noe nå, men kjenner at det begynner å "klø"
Har jo så mange finr retrostoffer liggende.

Ha en fin mai helg!
Klem fra meg.

annicken_j sa...

så søte sopper :)
Jeg har en oppskrift på de soppene, men har liksom aldri funnet tid. For tiden hekler jeg en ape. Får se hvordan den blir.
Jeg liker skjerfet ditt, Kaspara aktig :)
Ha en fin helg

Anonym sa...

Der var jo det fine oliventreet ditt, det er så herlig:)
Kjempefint skjerf du har fått laget deg også.

Ha en herlig helg, og god jobbing med oppgaven ;)

Klem.

Andregasellen sa...

Hei!Så fin blogg du har!Liker så godt det du syr, lappeteppet og vatteppet er kjempefint!Slenger meg med her jeg:)Ha en finfin lørdagskveld!

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.