søndag 2. mai 2010

Resultatene fra syhelgen

Da var helgen snart over og jeg har fått sydd ganske mye. Fikk ikke gjort så mye i går, men i dag har jeg fått produsert en del og jeg føler en slags ro med å ha fått så mye tid foran symaskinen. Symaskinen synger litt på siste verset (krise), håper mormor kan redde den med å olje den litt. Har ikke mulighet til å kjøpe ny.

Jeg har fått laget et sitteunderlag som egentlig skal være til benken vi skal ha ute i hagen i sommer. Men den passet jo enså lenge på tolix-krakken min. Det er så deilig nå på kveldene når solen strømmer inn gjennom de stor vinduene, det er nesten slik at vi må sitte med solbriller på inne. Hehe, får meg ikke til å ta ned persiennene, det er jo så deilig med litt lys og varme.

Grytekluter har jeg også sydd, de er prikkete på den ene siden og har marimekko stoff på den andre.


Hva er en syhelg uten å sy puter?
Så det har blitt to puter denne helgen. Jeg er enda litt usikker på hva jeg synes om den gule, vet ikke helt om den ble slik som jeg hadde tenkt. Kommer sikkert til å ha den i hagen i sommer og lage en ny til stuen.
Men den lilla og grønne er jeg kjempe førnøyd med, litt asymmetrisk lappeteknikk på de begge. Det kan av og til være vanskelig å finne fargekombinasjoner og mønster som passer. Jeg bruker hvertfall veldig lang til på det før jeg blir fornøyd.

Trine med bloggen Kreativtommel var her i hele går og lærte og sy med maskin. Jeg fikk den søte korgen med hjemme strikkede kjøkkenkluter, et kjempe nydelig kort, masse godteri og bilder fra barcelona turen. Gitt om jeg ble glad, det er så kjekt med slike overraskelser og jeg kan ikke vente til å ta i bruk kjøkkenklutene, som vist er kjempe gode.

Vi hadde vaniljesnipper, en oppskrift fra Kasparas regnbue. De er farlig gode også har de fått ligge på mitt farvoritt fat. Dette har jeg arvet fra min oldemor, det er så utrolig nydelig med mintgrønn kant.


Også må jeg bare fortelle dere noe skjønt. Hr Lykkelig var reist til Farsund i helgen og skulle ikke komme hjem før i dag. Han ringte i går kveld å sa god natt og at han la seg. Jeg ble sittende oppe og hekle å se "Sex in the city". Klokken halv to på natten ringte telefonen igjen. Det var Hr Lykkelig, han sa at han ikke fikk sove. Jeg synes det var rart for han har ellers aldri problemer med det. Så sier han: Kan du komme å låse opp?
Da hadde han kjørt to timer for å overraske meg med å komme hjem tidelig. Jeg ble jo så klart kjempe glad, og han fikk mange stjerner i boka for den flotte overraskelsen. Jeg er heldig som har en slik god kjærest.
Håper dere alle har hatt en flott helg.
Kos dere i kveld.

7 kommentarer:

annicken_j sa...

Åh, så mye fint du lager altså.
Jeg digget den gule puten :) Og den krakken da!! Jeg så også puten du hadde lært bort å sy, kjempfin. Du er en naturlig god lærer med andre ord.
Ha en fin kveld

Tøvsjur sa...

Nååååh for en søt kjæreste du har da:)
Så masse fint du har sydd i helga.Kjempeflink!
Putan va kjempefine..Fikk litt lyst til å gå å sy ei pute til mæi sjøl no..:)
Ha e kjempefin kveld.

Anonym sa...

Hello:)
Du har jo hatt en skikkelig effektiv dag, de gryteklutene ble kjempebra..tror nok jeg må prøve meg på noen sånne ja.
Ååååå kjæresten din er så søt, kan tenke meg at du ble glad :D
Ha en effektiv dag
Klem:)

Blandet loft sa...

Så gøy med syhelg. Jeg har desverre ikke hatt tid til det på en stund, og det ser heller ikke lyst ut i nærmeste tid, men håper jeg får satt meg ned og sydd de kjolene jeg har i hode :-)
Og for en koselig overraskelse. Det var jo bare kjempe koselig!!! :-) Du er heldig du.
Klem fra BlandetLoft

Snedig Snelle sa...

Så flink du e te å sy! Flotte ting. Ser ut som me like litt den samme stilen :-)
Første men ikkje siste gang eg e innom her!

Frk. Maya sa...

Guri, så mye fint du har heklet og sydd siden sist jeg besøkte deg! Herremmin, du har virkelig knekt heklekoden, nydelige sopper og brikker. Jeg vet ikke om jeg klarer å være så tålmodig at jeg klarer å lære meg oppskriftene, men jeg må si jeg får mer lyst til å lære det nå. Og det var en god ide å sy stolputer selv. Hva har du brukt inni som fyll? Jeg har 0 peiling på slike ting:)
Garnet jeg har brukt til teppet er for det meste handlet inn på loppemarked. Jeg hadde liksom ingen store ambisjoner om at jeg skulle få til å hekle, så jeg investerte ikke i garn, hehe. Men nå har jeg faktisk handlet litt garn fra butikk, slå den:D
Søt kjæreste du har, det er ingenting som er så deilig som å få slike overaskelser:)

Maya

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.