lørdag 15. mai 2010

Nye kjøkkenlamper og amerikanske pannekaker

I gå skrev jeg at Hr Lykkelig og jeg skulle rundt og handle litt til huset og pengene fikk virkelig ben å gå på. De utrolig tøffe lampene på bilde under skal henge på kjøkkene i det nye huset.Vi har begge sett på dem lenge, det var så kjekt for begge falt for lampene ved første øyenkast. Som regel må jeg overtale litt for å få han til å se at det blir stilig, men denne gangen slapp jeg. Tror dere ikke de blir kule? Jeg ønsker noen litt røffere lamper for å bryte litt med min glade fargerike stil.
Lampene er fra Blomingvill hvis noen lurt på det.Ellers fikk vi handlet vitrineskap på ikea, enda en taklampe til kjøkkene (tre spotter på en stang). Lampene i det nye huset må oppdateres litt skjønner dere, blant annet har de lysrør i taket på kjøkkenet. Grøsser av tanken.
Følte vi kom hjem med så mye, men det var vel heller at de tingen vi kjøpte var litt dyre eller dyrere enn det vi ellers pleier.
Ble litt forskjellige glass og dill med fra ikea også. Vi har funnet ut at vi trenger litt ekstra bestikk, glass og tallerkner nå når vi får oppvaskmaskin.
Jeg gleder meg jo til så enkle ting som å få oppvaskmaskin, kunne lufte dynene skikkelig på verandaen, henge klær opp ute og å kunne sette ting bort på øverstloftet. Det blir så deilig:-)

Kjøkkenbordet har flyttet inn i stuen. Jeg sitter og jobber med oppgaven ved bordet og inne på kjøkkenet er det altfor mørkt og lite inspirerende. Så nå kan jeg kose med med mye lys og utsikt fra vinduet.

Vi spiste middag på ikea i går, noe vi veldig sjeldent gjør selv om vi bor så nærme. Men vi pleier alltid og ha noe godt på fredagskvelden også. Så da prøvde jeg med på amerikanske pannekaker, en oppskrift som stod i det nye boligpluss. Vi kjøpte friske bær og drysset melis på toppen. Det var veldig godt og jeg kommer til å lage det igjen.


Tusen takk til alle dere som legger igjen kommentarer og som besøker bloggen min, det varmer skikkelig. Også er det så kjekt at jeg har fått så mange nye følgere, blir glad når bloggen min er verdt og følge. Er så mye gøyere å holde på da.
Dere er supre.
Nå skal vi vaske og skrubbe litt mer i leiligheten. Kos dere i kveld også må alle ha en super 17. mai feiring på mandag.6 kommentarer:

Minmill sa...

Hallo i stuen på en lørdagskveld. Jeg har noen minutter bloggings tid nå, og måtte inn her og titte på dine fine lamper. Jeg likte de veldig godt. Jeg tror jeg har sett dem før. Så spennende å gjøre innkjøp til nytt hjem. Dere er heldige som er i den epoken. Det er jo mye nytt og gøy på gang hele tiden da.... Kan jeg spør deg hvor du kjøpte de bloomingville lampene?

Kos deg videre og klem fra Minmill

annicken_j sa...

Fine lamper.:)
Pannekakene ser jo herlige ut da.
Lykke til med oppgave skriving. Og håper dere får en fin 17 mai :):)

Anonym sa...

Hei vennen.
Håper du også har hatt en fin dag og at ikke savnet etter mormors lapskaus ble for stort :)

Den daimkaken er helt fantastisk, den bør absolutt prøves, tror din kjære kommer til å like den.

Snakkes snart.
Klem fra meg:)

Ps. Knall stilige lamper du har kjøpt deg.

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Så kule lamper!:) Og de pannekakene dine så kjempefristende ut, nam nam:)

Briggs lekehus sa...

fine lamper! og så flott forkle du hadde sydd deg!:-)

ha en forsatt fin søndag!

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.