lørdag 14. august 2010

Rene tilfeldigheter

I dag var planen å ta det med ro, men også å få gjort en hel del. Været er helt fantastisk i Kristansand i dag og vi tok oss en tur ned til byen. 
Det tar tid å bli kjent i byen så vi kjørte litt feil, men endte opp på et loppemarked i Posebyen. Jeg ble fra meg av glede og hoppet ut av bilen. Hvis jeg har forstått riktig så er det loppemarked i Posebyen hver lørdag i løpet av sommeren. 
Ved en bod fant jeg to fantastiske skatter som bare måtte bli med hjem.

Var ikke bambien fin? Jeg prøvde å beholde meg rolig når jeg så den, og var lykkelig når den lå trygt i vesken. Den gammle boksen fra Porsgruns Margarinfabrikk AS er også en etterlengtet skatt og et stort ønske som har gått i oppfyllelse.

I Kristiansand har vi en brukt butikk som heter Shalam og der fant jeg bordet nedenfor. Det kostet den nette sum av 30 kroner, akkurat nok når man er pengelens og på jakt etter et lite avlastningsbord. 
Bordet har akkurat fått et strøk med grunning av Hr Lykkelig og jeg gleder meg til å male det i morgen.


Resten av kvelden skal brukes til å slappe av, vi har kjøpt oss film og jeg skal lage pasta. 
Håper alle dere der ute har en fin lørdag og tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene jeg får. 
Klem fra meg.

6 kommentarer:

La luz del norte sa...

Den bambien var virkelig søt! Ser ut som du har gjort noen fine kupp i dag og herlig at mannen setter i gang med grunningen så kjapt! Kos deg masse i kveld!

mvh Solrosa

Tøvsjur sa...

ååååå bambien va jo bare helt nydelig! Kjent eæi sjøl blei litt gira når æi så den hehe:)
Va en sån æi så på et loppemarked for en stund sia, men som blei tatt rett framfor nesa på mæi... går enna å tenke på den.
Treboksen va også kjempefHar to lignanesse fra før av, men e bestandig på utkikk etter flere:)
Glede mæi masse til å se bordet ferdigmalt. Blir nok kjempefint.
Kos dæi masse med pasta og film. her får æi besøk av ei venninne og vi skal kose oss med taco:)
ha en fin kveld.
klæm

annicken_j sa...

Jøss det viste jeg ikke ! Det skal jeg huske til neste år gitt. Bambien var supersøt! Fint med bordet også, og jeg skjønner at man kan ha litt knappe ressurser i en oppstartsfase med nytt hus, og nettop ny jobb og flytting og jeg vet ikke hva.

Ja været var jo bare hærli i dag, sommeren er ikke over enda!!

Ha en fin helg videre
Klem

Allis i Eventyrland sa...

Fantastisk bambi! :) Vet ikke helt om jeg hadde klart å holde meg rolig om jeg fant en slik en... :)

Ellen sa...

Åj åj åj, tenk at du fant den bambien!!Det er jo sånt man ALDRI finner, hadde nok blitt litt hyperventilering på meg hvis jeg hadde kuppet den der.Kjempefin!Et klassisk loppekupp:D

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.