tirsdag 17. august 2010

Kartellampen er endelig på plass.

Å som jeg har savnet å ha kartellampen i stuen. Til nå har den stått nede på kjøkkenet uten støm. Lampen er fin både med og uten strøm, men nå kan vi endelig bruke den igjen. Det lille bordet jeg kjøpte for 30 kr på Shalam er nå blitt malt og passet perfekt inn mellom stolen og tvbenken.

 Fargekoden på bordet finner dere inne hos Fjeldborg.

 Her i huset blir det bare mer og mer blått. I Sandnes var hovdfargen lilla og jeg brukte blått til å duse ned det lilla litt, men her i Kristiansand har det blitt omvendt og lilla blir nå brukt til å friske opp alt det blå. Er så utrolig glad i kombinasjonen blått og lilla, det er virkelig blitt mine farger. Det nyeste blå tilskuddet i hus er den nye boksen fra House doctor.


Det er travle dager med jobb, planlegging og innkjøringer i bhg, så sofaen er god å ha når jeg kommer hjem. Har mange planer på gang må bare få litt ekstra energi til å fullføre dem. 
Ha en deilig tirsdag alle sammen, jeg ser fram til Grace anatomy og pizza.
Klem fra meg.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint bordet ble, du var virelig heldig med det. Og kartell lampen gjorde seg godt i stuen:) Blått er kjempeflott, jeg blir også mer og mer glad i den fargen.

Ja, hjorten fant jeg da jeg var hjemme..for 30 kr, kunne bare ikke gå fra den hehe:)

Koselig at du ringer i morgen, jeg skal trene etter jobb så da passer det best at du ringer etter kl 7.
Ha en koselig kveld med tv og pizza!
Klem:)

annicken_j sa...

Joda men det v ar siste fridagen våres før snuppa skulle i barnehagen og jeg på skolen (påbygg eller hva det nå enn heter for tiden). Det er deilig med hverdag også synes jeg, jeg blir liksom så effektiv når jeg har mindre tid til rådighet ;)

Det må jeg si altså det bordet blei fint, jeg hadde ikke sett for meg at det skulle bli så fint! I vågsbygd har de en stoooor bruktbutikk, jeg var der for første gang for litt siden, den er nesten litt for stor. Den ligger i allefall bak mat butikken i voiebyen.
;)

Kos deg i kveld :D

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Tusen takk for koselig kommentar inne hos mæi. e bestandig så koselig å høre fra dæi!

Lampa di e kjempeherlig, like den veldig godt. Skjønne du e glad for å få den inn i stua:)

Enig med dæi i at lille og blått e fint sammen. E også veldig glad i de fargan+ litt rosa da;)
Likte veldig godt den nye boksen din. Elske bokser!

Huff ja e travle dager med innkjøring på både barn og voksne i barnehagen.Kjenne også til det du sir her, om at du e sliten etter jobb og at energien ikke e på topp. Her e opgså planan mange, men tia e så alt for kort og æi e litt for sliten. Blir bedre om en stund når alt går lettere på jobb:)

Ha en fin kveld med pizza og grace.
Klæm

Unknown sa...

Det var nå godt at lampa kom seg på plass i stua igjen :o)
Og bordet blei skikkelig fint!
Masse fine blåtoner her :o)

Ellen sa...

Kjempefint med lampen, den er så koselig når det lyser i den:)
Blåtoner er herlig ja, boksen er fantastisk!Og den puta altså, du er så flink:)
God natt herfra:)

mimmi-leone sa...

Kartell lampen er bare så fin.
Deilige farger, mine favoritter også.

Ønsker deg en nydelig helg!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Tove sa...

Fine farger og fiiiiin lampe:) I det hele tatt masse, masse fine bilder på bloggen din. Har fått lagt deg til i blogglisten min så jeg får fulgt med på alt det fine du lager og det fine huset ditt:)
God søndag!

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.