søndag 8. august 2010

Nytelses søndag

I dag våknet vi opp til sol og frokosten ble spist ute på terrasen. Mannen i huset har stelt hunden og jeg har vasket klær og fått gjort en del papirarbeid.


Flerer av rommene i huset er preget av en hektisk uke, og motivasjoene til å bruke en slik fin søndag inne er liten. Men jeg stortrives i den nye jobben min og har fått helt fantastiske kollegaer. Jeg ser fram til å gå på jobb hver dag. Jeg har til og med begynt å sykle til jobb og kjenner at det gjør godt både for kropp og sjel. Jeg kjenner også at jeg setter mer pris på helgen etter en full uke i jobb. Det har vært utrolig godt å komme inn i en rutine igjen. Studentlivet er over og arbeidslivet har akkurat begynt, noe jeg er veldig glad for.


 Jeg får litt tid til dill og dall også, men symaskinen og helketøyet har stått i ro nå en uke. Selv om jeg har mange prosjekter på gang. Men her er noen stilleben fra stue og kjøkken, pluss noen høstnyheter fra stoff og stil.


Nå skal jeg nyte en kopp te og tre nye blader som har kommet i postkassen, før vi får grillgjester. 
Tusen takk for alle fine kommentar jeg har fått i det siste, det gjør med så glad.


6 kommentarer:

Tøvsjur sa...

Så deilig med frokost ute.E en stund sia vi har hatt det her hos oss. Sola e ikke så veldig gira på å vise sæi fram, men e varmt og godt ute fordet:)
Så godt å høre at du trives i ny jobben da:)
Her begynne vi på jobb i mårra. Så da e late(eller egentlig ikke fult så late) feriedager over, og jobb, rutine og det vanlige livet står for tur igjen. Skal bli litt deilig, men kjenner at det blir nok lite tid til hus og hjem da.
Herlige bilder du viser fram av ting fra huset og stoffer fra stoff og stil. Likte veldig godt det nederste:)
Ha en stårlanes dag i finværet.
klæm fra tøvsjura Kristine

annicken_j sa...

Det så deiligt ut å sitte med frokosten ute. Så fine spise brikker! Har der kommet nyheter på stoff og stil (grøss og gru), jeg har fått streng beskjed om at vi ikke har plass til mere stoff, og at jeg må bruke noe av det jeg har først- er vel bare å henge i da! hehe
Ha en fin søndags ettermiddag ! :D

Anonym sa...

Så kjekt å høre at du trives i jobben, vi har jammen vært heldige med jobbene våre:)

De nye stoffene fra stoff og stil var jo bare helt fantastiske, du er heldig som bor så nærme.

Ha en fin jobb-uke vennen:)
Klem

Ellen sa...

Herlig at du liker arbeidslivet:)Er jo ikke alle som føler det sånn!Stoffene er kjempefine, blir morsomt å se hva du lager av dem.De spisebrikkene på det første bildet er utrolig fine!!!

Anonym sa...

Herlige bilder:)
Så flott at du trives i jobben din!
Jeg gjør det omvendt, og forlater arbeidslivet og blir student;) Jeg gleder meg! Skal riktignok jobbe litt ved siden av.

Ha en nydelig dag!

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.