tirsdag 3. august 2010

Det henger på veggen.

Nå var det endelig tid til et innlegg igjen og i dette ville jeg vise dere noen av løsningene jeg har i stuen, på kjøkkenet og i gangen. 
Jeg synes det er utrolig vanskelig å henge opp bilder, og erfarer ofte at jeg blir lei av bildene og ønsker dem ned igjen. Jeg har nok enda ikke funnet et bilde/maleri som jeg virkelig har falt for. Så løsningen har blitt bildehyller, tallerkenhyller og vaiere jeg kan forandre på når jeg selv vil.


Vi begynner i stuen. Her har jeg hengt opp to bildehyller og  festet lyslenken under med tegnestifter. Det rustne hjerte er en av mine favoritter og var blitt lagt bort i alt flytterotet så gleden var stor når jeg fant det igjen.Fra stuen beveger vi oss ned på kjøkkenet. Den blå tallerkenhyllen har fått litt nytt inventar og drømmeboken min har fått hedersplass. Ved hjelp av denne boken skal man kunne tyde drømmene sine, men jeg synes forsiden er en drøm i seg selv.
Også til en av nykommerene i gjengen, enda en tallerkenhylle. Denne er kjøpt i Mandal på Ofelias hus ( vet ikke helt om det er riktig navn) og var en gave fra mannen i huset. Jeg var jo overlykkelig over gaven og gikk raskt i gang med å plassere noen av favoritt tingene mine i den.


En av mine favoritt ting er det stor fatet med lys mintgrønn kant. Jeg tror dette er det fineste fatet jeg har og jeg bruker det så mye som mulig. Jeg har begynt å samle på mummikoppene og har vært så heldig å allerede fått noen i gave. Til nå har jeg fire stykker, den ene står til vaks i oppvaksmaskinen. Kortene er fra en ferie vi hadde til den franskerivieraen for noen år siden.
Under hyllen har jeg skrudd inn to Anne Black knagger, hun har så mye fint og jeg har planer om å bytte ut knottene på vitrineskapet også etterhvert og få to til av hennes fantastiske knotter.


Da var det gangen sin tur. Her har jeg hengt opp et vaiersytem som er kjøpt på ikea. Forløpig har tingene bare blitt hengt opp der i all hast, vil egentlig ha treklyper og flere bilder hengende her. Lyslenkene er en gjenganger i dette huset og jeg får ikke nok av dem.Da ble det en liten rundtur på huset vegger. 
Jeg har hatt mine to første dager på jobb og stor trives. Det er deilig å komme inn i litt rutine igjen. 
I kveld blir det Grey`s anatomy med hekletøyet på fange. 
Ha en fin kveld alle sammen.

6 kommentarer:

Tøvsjur sa...

Hei på dæi:)
Så koselig å få en liten rundtur på veggene i huset ditt:)
Her va det veldig masse fint å se.
Elske den blå tallerkenhylla di! Den e bare en drøm! Og så masse fint som du har oppå den:) Likte veldig godt den blå boksen med blomster på. den va så søt:)
Går også å drømme om tallerkenhylle, men har liksosm
ennå ikke funne en.
Har også store planer om å kjøpe bildehylle for å ha på veggen, men må bare få¨malt her hjemme først.
Æi e også kjempeglad i lyslenker, og ønske mæi helt klart flere av de.)
For en utrulig snill mann du har som kommer hjem med tallerkenhylle til dæi. Lure på om ikke min man skulle vært i lære hos han;)
Æi får visa han detta innlegget når han kommer hjem, å hinte litt til at æi også ønske mæi:)
Så flott å høre at du trives i ny jobb:)
Ha en strålanes kveld med tv og heklerier:)
Mange klæmmer fra tøvsjura Kristine

Svenngården sa...

Det var fine vegger det :D

Ha en fin kveld!
-Amalie

Sanne sa...

Jeg elsker også lyslenker, får ikke nok. Du hadde noen herlig hyller her, fylt med inspirasjon. Tusen takk for et flott innlegg.

Nina B. sa...

Så finne oppheng og hyller! Herlig å samle gode minner og ting på en slik måte.

Kjempefin den hylla fra Olivia's ;) hus i Mandal. Har mye fint der!
Vi har også maaaange Mummikopper. De ga de i gave når en gir blod på SUS, helt supert! Jentene i huset er storfornøyde. Tjihi!
Så bra at alt går fint på jobb - kos deg videre!

Klem Nina

La luz del norte sa...

Hei, du!

Jeg har også kjøpt noen av de listene og vurderer noen til! Har dem i gangen, men tente kanskje å ha noen i stua også. Det er jo veldig praktisk for oss som aldr klarer å bestemme oss for hvor bilder og dilldall skal henge... :)

Tallerkenhyllene dine er kjempefine. Spesielt den hvite! Jeg tenkte å få pappa til å snekre en til meg. Har en liten en fra før, men skulle gjerne hatt en i flere etasjer og med en liten hylle nederst.

Og - mummikoppene har jeg noen av også og vil gjerne ha flere. Har Sniff og Hemulen og en rosa med Snorkfrøken og Mummitrollet på og en grønn med Lille My. Fiiiine!!

Kjempefine bilder du legger ut! Hos meg er det lite innlegg for tida. Huset er litt i unntakstilstand for jeg har jobbet så mye og vært mye borte i sommer og i tillegg planlegges bryllup. Men - bloggen er jo bare en hobby, så jeg har ikke så store ambisjoner med den. Den er noe jeg koser meg med og nå koser jeg meg med å se på andres blogger. Fint det også!!

God helg til deg!

Klem fra Sol

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.