søndag 21. mars 2010

Vi har KJØPT hus


Eller vi har kjøpt oss enderekkehus i Kristiansand. Vi er så ekstremt glade, bitene begynner å falle på plass. Hr. Lykkelig har fått seg jobb og jeg holder på å søke. Det skal bli deilig å flytte litt nærmere hjemme, også blir det kjekt å bli kjent på en ny plass igjen. Jeg fikk ikke til å legge inn bilder i fra huset, men det skal jeg prøve å få gjort i et annet innlegg.
Vi kan flytte rett inn, jeg skal bare male litt. Men det er utrolig rart at vi nå har vært i Sandnes i tre år og at jeg allerede er ferdig med skolen nå til våren. Vi kommer til å savne Sandnes og Stavanger, og alle de fantastiske vennene vi har fått her. Det blir nok vanskelig å dra, men utrolig deilig å få vår egen plass.

Det ble jo også tid til litt shopping i helgen, jeg fikk kjøpt meg en del nye godbiter i fra StoffogStil, så nå kan jeg sy som bare det. Også fikk jeg brukt et gavekort jeg hadde.Det hvite fatet over fikk jeg av min kjære, en liten gave siden vi hadde kjøpt oss hus:-)

Den nye blomsterpotten og de søte kyllingene ble kjøpt får gavekortet jeg hadde. Kyllingene er helt fantastiske i nebbet og i halen har de tørket lavendel, så de lukter deilig.
Men så var det tiden for å begynne å spare, det er godt over to måneder før vi overtar huset og jeg har ikke mulighet til å sløse en krone til. Så da skal jeg gjøre så godt jeg kan, jeg får heller sy og kose meg hjemme. Disse månedene kommer til å gå rakst...

Ha en flott uke alle sammen.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer :D
Flytting er ett sabla styr men uten tvil verdt det :)

Christine sa...

gratulerer så mye med nytt hus :D gleder meg til å se hvordan du får det :D blir nok kjekt å flytte :D

KIND BY NATURE sa...

Gratulerer:-)

innil sa...

Gratulerer med nytt hus! Gleder meg til å følge med på bloggen videre for å se hvordan dere får det! Kjempespennende:)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.