mandag 29. mars 2010

Ny pute og sofa

Her er resultatet av min første runde pute. Jeg har lenge hatt lyst på en rund pute i sofaen og ble kjempe glad når jeg fant runde innlegg til puter på StoffogStil, alle stoffene jeg har brukt er også fra S&S.

Dette er sofaen vi har bestilt fra Bolia, den har vi gått å kikket på i noen år nå. Derfor var det lett å bestemme seg for sofa når vi skulle bestille. Tror den blir kjempe fin i stuen og sammen med alle mine fargerike puter. Gleder meg så til å innrede den nye stuen, det blir så kjekt:-)
Her i leiligheten går vi rundt å drømmer hele dagen, vi planlegger rommene i huset, hva vi skal gjøre i hagen og hvordan vi på greiest mulig måte skal få flyttet alt bort til Kristiansand.
I går begynte vi å pakke. Vi vet at det er over to måneder til vi overtar huset, men vi måtte bare begynne. Vi har begynt å ta hyller ned fra veggene og har allerede fem esker klare for flytting. Disse eskene skal vi snart kjøre bort, vi er så heldige å kan sette en del ting hos mamma nå før vi overtar. Det gjør hele flytteprosessen litt lettere.
Sist vi flyttet fra Farsund til Sandnes, måtte vi gjøre alt på en dag. Tre biler og to hengere ble fylt opp, jeg og mamma vaske leiligheten når den ble tom. Deretter kjørte jeg også inn mot Sandnes, for igjen å komme til et kaos der. Det tok utrolig lang tid å organisere seg og få alt på plass. Har dere noen flytte historier? Så kom med dem:-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Så fin den puten ble.. supersøt! nå fikk jeg lyst å sy her:-)

Den sofaen var det noe kjent med.. vi har make, bare sort skinn, (2 og 3 seter). Vi er veldig fornøyd.. enkelt og fint design:-) og veldig grei å tørke av.. med 3 småtroll i hus:-)

borghild sa...

Hei! Oppdaget nettopp bloggen din (via Minmill), og synes den er kjempekoselig! Gøy å se hva du lager også, er jo litt hektet på stoff selv;)
Og angående flytting, vi pakket også ned litt etter litt. Disse kassene kjørte vi (min mann;) så ned til et eksternt lager som vi var så heldige å få låne, og pakket etterhvert alt på paller, slik at alt sto linet opp på flyttedagen. Kjørte bare pallene rett inn på lastebilen, og da vi kom til huset, stod alle mannens kamerater klare til å pakke av pallene og bære alt i hus, anbefales:)
Ha en fin påske! Hilsen fra Borghild:)

Christine sa...

Så kult med rund pute :D Det har jeg også lyst til å sy meg :D Nydelig sofa dere har valgt ut også, den kommer til å passe perfekt inn hos dere :D

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.