onsdag 23. juni 2010

Hverdagen er litt.....

Vakker, rolig og ryddig?


eller KAOTISK, JA!

Hehe, nå måtte jeg bare dele rotet vårt med hele bloggverden. Det er nesten litt frigjørende, det er kaotisk å flytte og det tar laaaaaang tid. Jeg har lyst til å ta lyse, lette og vakkre bilder til dere, men foreløpig for dere klare dere med disse (hihi). Humøret er hvertfall på topp selv om søvntimene er få og veldig nødvendige. Hr Lykkelig er nede i det som blir hans rom og bærer ned søppel i garasjen. Jeg løper mellom kjøkkenet og et annet prosjekt jeg holder på med, det vil snart bli vist her i blogggen. Ting går framover og vi koser oss i det nye huset og har allerede planene klare for hva vi etterhvert skal gjøre.

Bildene ble litt mørke, men jeg har ikke tid til å justere dem. Også har vi ikke lys i den ene halvdelen av kjøkkenet enda.

Her har Hr Lykkelig begynt på slagbenken vi skal ha på kjøkkenet. Vi håper at den er ferdig til helgen, må jo ha noe og sitte på ved det nye spisebordet. Når den kommer på plass kan vi begynne å tenke på hvor hyller og slik forskjellig skal være på kjøkkenet.

I dag har vi vært og kjøpt putekasse til terrasen og da fikk jeg tid til en raskt tur innom Stoff og Stil. Der fikk jeg kjøpt voksduk til det nye spisebordet og noen nye stoffer som etterhvert skal bli puter til slagbenk og sofa.

Dette ble et litt rakst innlegg fra meg. Jeg savner symaskinen og å krype opp i sofaen med hekletøyet mitt. Men jeg begynne å bli proff på å male, vurderer sterkt å ta fagbrevet (nei da).

Håper alle har en fin Sant Hans feiring.
Klem fra frøken Lykkelig.

9 kommentarer:

Andregasellen sa...

Åh, det er en jobb å flytte altså!Men det blir nok snart mindre kaotisk, det er vel bare å ha tålmodighet (noe jeg ikke har mye av selv...)Ha en fin kveld:)

Anonym sa...

helt enig med deg, flytting er ett slit :S gleder meg til å se ferdig bilder :D

Christine sa...

så fint dere begynner å få det :D følger med i flytteprossesen, selv om jeg ikke legger igjen så mange spor :D må alltid innom bloggen din og kikke!

hvor har du kjøpt det nydelige teppet du har under spisebordet ditt? :) jeg har lyst å bytte ut det jeg har i stuen!

Tøvsjur sa...

Ååå kjenne æi glede mæi til det blir min tur. bare ei uke til no:)
Blir mye rot og slit når man fløtte, men e så deilig når man endelig e kommen i orden og bare kan nyte det nye hjemmet:)
Så masse fine stoffer du har kjøpt:)
Glede mæi veldig til å se slagbenken ferdig. Vi har plane rom å bygge nåkka sånt i lesestua våres:)
Ha en strålanes dag

Lykkelinn sa...

Ser ut som dere begynner å få litt mer orden i kaoset, og dere kommer til å få det veldig fint til slutt!

.. vi flyttet for 2,5 år siden, og jeg synes liksom fremdeles at det er småting som skal fikses hele tiden. Men det er kanskje bare vanlig når man bor, og har ingenting med flyttingen å gjøre? ;)

Anonym sa...

Jeg håper jeg får flytte snart! At noen kjøper leiligheta vår og vi finner et hus som er perfekt for oss! Jeg ser lyst på å pusse opp et helt hus og har fått det for meg at det fint kan gjøres med tre små løpende rundt!
Det er godt man har litt vrangforestillinger, hvis ikke hadde man jo ikke turt å begi seg ut på noe;)

Gleder meg til å se hvordan det blir hos dere når kaoset er borte.

Selv holder jeg på med møbeloppussing. Har ei seng og et lite bord til maling i garasjen nå. Bilen min må fint finne seg i å stå ute;) En skjenk, et skap og spisebordet vårt står for tur etterpå. Nå skal ting bli hvitt!

God helg, da!

Ida Susanne sa...

Hei søte :)

Jeg er helt enormt dårlig på data..
Jeg satt å hylte igår kveld da jeg ved en feil klikket på lagre mal da den ikke så ut i måneskinn..

Satt i flere timer..
Jeg har valgt "enkel" mal på det nye oppsettet.
Og klarte til slutt å fikse det meste. Men var en ting jeg ikke fikk til å det var selve headeren.

Kontakt camilla.
Som jeg har linket til i innlegget.
Hun hjelper oss som er i nød i bloggverdenen, og hun fikser det gjerne for deg også helt sikkert.
Kjempe snill :)

Klem på deg
Og LYKKE TIL

Camilla sa...

Hei hei.

Jeg så kommentaren din inne hos meg. Hjelper deg gjerne! Fint om du sender meg en mail på bamsemums83@yahoo.no med email og passord for å logge på bloggen din, også gjerne litt info med hva du ønsker få gjort, så skal jeg ta det iløpet av helgen.

Klem, Camilla.

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.