torsdag 10. juni 2010

Shopping-raid på Fretex


Er det ikke rart hvordan man alltid finner noe å handle når man ikke har penger til det. Slik er det hvertfall ofte for meg. På mandag var jeg en tur i Lyngdal og besøkte min beste venninne. Vi pleier alltid å ha en liten shpooingrunde når jeg er innom og denne gangen var intet unntak.
Etter en tur innom en av mine favorittbutikker stoppet vi innom Fretex, vi hadde begge raderen ute etter skatter.
Vi siktet begge to mot mange flotte bruktfunn.

Jeg fikk kjøpt meg to små søte tallerkenhyller, gleden var stor da jeg fant disse. Er sikker på at hele butikken visste hvor glad jeg ble.
Speilen over er også noe jeg har lett etter og jeg gleder meg til å male den. Tror nok jeg kommer til å gå for en litt lysblå farge rundt den.
Vi lo godt begge to da vi gikk til kassen første gang, venninnnen min med både kommode og stol og jeg med de tingene over. Vi måtte gå flere ganger til bilen.

Så gikk vi tilbake for andre gang og fant store fine norgesglass, jeg fant den kule lampeskjærmen og ved kassen lå det gamle ukeblader fra femti-tallet.

Synes denne forsiden var stilig, både i forhold til fargene og bildet. Tenkte jeg skulle finne en kul ramme til bladet å henge det opp på veggen.
Det var hvertfall et vellykket stopp på Fretex og vi var begge høyt oppe da vi satt oss i bilen med alle skattene våre.
Håper jeg får brukt litt av sommeren på å få fikset opp noen av de tingene jeg kjøpte. Her må det tenkes på farge og hvor de forskjellige tingene blir stående.
Nå er det bare en dag til så kommer Hr Lykkelig også til Kristiansand for godt. Jeg gleder meg, helgen skal brukes til å male kjøkken.

Ha en fin dag alle dere søte mennesker i bloggland.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå så mange fine ting du har funnet, kjenner jeg er veldig misunnelig nå ;)

Ha en fin kveld vennen, gleder meg til å se deg igjen på mandag.

Klem

annicken_j sa...

Jøss, der fikk du skutt gull fulglen!! Jeg gleder meg sånn til å se bilder etterhvert på hvordan dere får det!! Sikkert kjempe fint!!
Ha en fin kveld

Minmill sa...

Gubba noa, for noen flotte loppefunn. Den fretex butikken i lyngdal er helt enorm. Her i Kristiansand det jo alltid støvsugd for slike ting. Kanskje Lyngdal må bli besøkt om ikke så lenge til av meg. Jeg var der en dag i fjor sommer og jeg lovet meg selv at jeg måtte tilbake, så takk for påminnelsen.

Oppussingen deres ser spennende ut. Det skal bli gøy å se hvordan dere får det etterhvert.

Kos deg i regnværet i dag.
Klem fra Minmill

Anette sa...

Oioioi så mye fint du fant på en eneste tur :)
Det blir gøy å se etterhvert hvilke farger de får og hvor de blir plassert!

God helg :)
Klem fra Anette

Fru Andersen sa...

Ikke verst å finne så mange flotte ting på en og samme tur! Heldige var dere!

Gleder meg til å se hvordan hyllene og speilet blir! Og det ukebladet, det var flott! Ser for meg at det kommer til å bli supert i ramme;-)

Ha en herlig fredag videre!

miss moon sa...

Skikkelig supre ting! Heldige du!! Gleder meg til fortsettelsen.. :-)

Fin blogg forresten! La meg til som følger. Gøy å se hva som beveger seg i blogglandia og vårt langstrakte land!

Ha en fin helg!
Hilsen miss moon

Anonym sa...

Ja jeg har ommøblert litt...eller det vil si at jeg har flyttet stolen og det ene bordet. Det var herlig å få en kosekrok, forstår ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før.

Klem :)

Andregasellen sa...

Mange fine ting!Digger spesielt speilet!Så fint!Det er så digg å kuppe på bruktbutikker, jeg får helt hjertebank av det jeg...ha en fin helg da!

Tøvsjur sa...

Oi det va masse fint du fant dæi!
De tallerkenbhyllan va du kjempeheldig med. Har ønska mæi sånne så lenge, men de nok veldig populære.
Så koselig med shoppingrunde med ei god venninne da.
Du får kose dæi masse.
Klæm fra tøvsjura Kristine

Kaspara sa...

Heisan!
Her var det bruktfunn helt i min ånd! Likte alt!
Jeg kan heller ikke gå fra gamle ukeblader når jeg kommer over dem. Har noen jeg også hvor jeg har tenkt til å sette enkelte sider i ramme.
De to små tallerkenhyllene var supre, slikt kan man jo bruke i alle rom egentlig.
Jeg elsker å se hva folk finner i bruktbutikker, så dette er typen innlegg jeg sluker rått.
Ha en super søndag!
Klem fra Kaspara

Briggs lekehus sa...

fiiine ting!

map79 sa...

hehe, da var det ikke rart at det ikke var noen skatter å finne da jeg var i Lyngdal på torsdag ;) Kos deg med herlighetene!

annicken_j sa...

Tuuusen takk :D:D
Det er jo ganske forståelig at du har mye jobb som huseier! Det blir jo bra til slutt, og det vil bli mere tid til slutt. Og tenk da er det lenge til du går tom for ideer i alle fall ;)

Anonym sa...

Mange fine skatter :)
Fretex har alltid noe på lur, og ja som regel finner man alltid noe man liker når man ikke har penger til det, det gjør jeg :/ :)

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.