tirsdag 29. juni 2010

Husets lungeEndelig kunne jeg vise litt fine bilder i fra kjøkkenet vårt. Dette er et av de rommene jeg tror vi kommer til å bruke mest, min mor pleier å si at dettte er husets lunge. Det ble et lyst og trivelig rom etter at vi malte både tak og vegger hvite.
Tallerkenhyllen er jeg bare kjempe fornøyd med. Jeg brukte lang tid på å finne rett nyanse på fargen, koden er S0520-B10G. Jeg har hatt en tendens til å velge farger raskt og uten å sammenligne med andre farger, men det har også resultert i at fargen ikke har blitt slik som jeg tenkte og jeg har blitt misførnøyd. Jeg fikk dem til å finne fargeviftene til meg slik at jeg kunne sammenligne fargene mer opp mot hverandre og se de små nyanseforskjellene som er i de forskjellige fargene bedre.  


På hyllen har melamin koppene mine fått plass, marimekkoskålen, bursdagskalenderen og oldemors gamle fat. I dag flytter det nok inn noen andre ting i hyllen også. Tallerkenhyller er jo bare super praktiske og jeg ønsker med en større hylle om jeg en gang kan få tak i en. Hadde vært kjekt å ha en til kokebøker og muligen en hylle med plass til favoritt koppene mine.
Vi er stor fornøyd med spisebordet, det er stort, det er hvitt og vi har sett på det i noen år nå. Slagbenken har Hr Lykkelig bygget selv. Den blir utrolig grei og jeg tror vi kan klare å presse seks stykk inn på benken om det skulle være nødvendig. Planen er at jeg skal få malt benken i løpet av uken, men vi får se hvordan dagene blir (er litt slapp for tiden). Vi mangler også å henge opp lampene vi har kjøpt til å ha over bordet, så det må også gjøres snart.


 Vitrineskapet har også kommet på plass og om jeg hadde hatt plass ville jeg hatt et til med masse dill i. Det er godt å endelig kunne ha finglass og service på en verdig plass. Tidligere har disse tingene stått gjemt i Gandalskapet jeg har i stuen. Det er litt gøyere nå som jeg kan stille tingene ut.


Kjøkkeninnredningen er ikke helt min stil, men den må nok gjøre jobben sin i noen år til før den blir byttet ut. Penger vokser ikke på trær er det hvis noen som påstår, hihi. Så jeg må gjøre det beste ut av den sånn som den er. Jeg skal legge ut bilde av hele kjøkkeninnredningen senere, det må bare ryddes litt mer. Jeg har vridd hjernecellene for hvordan jeg enkelt kan få inn litt farge på benken og la spisebord delen henge sammen med kjøkkenet. I Sandnes røffet jeg opp kjøkkenet med noen sink bokser til å ha ting i, men det ble litt for hardt på dette kjøkkenet. Så en av løsningene har blitt en mint/turiks skuff som oppbevarer oljene, krydderet og kjøkkenredskapene mine. Jeg er hele tiden på let etter andre fargerike løsninger til kjøkkenet, men denne skuffen hjalp godt.

I dag er det litt overskyet hos oss, noe som egentlig er litt godt. Ikke at jeg klager for jeg elsker sommer og sol, men jeg er sånn som får dårlig samvittighet hvis jeg ikke har vært ute i en lengre periode i det fine været. Så i dag kan jeg slappe av og dille litt inne.


Klem fra frøken Lykkelig.

12 kommentarer:

AM sa...

Hei! Det var et koselig kjøkken :) Hvor har dere kjøpt vitrineskapet og hva heter det?

AM sa...

SV: Det var smart å bruke Billy! Har lyst på vitrineskap selv, men det er jo mye dyrt...

Jeg har falt skikkelig for turkis/blå forresten, så den hylla di var helt nydelig!

Takk for mange kreative innlegg :)

Helle Thorsøe Nielsen sa...

herlige vakre billeder af det nye hjem. det skrider jo vældig fint fremad, hva? Kan godt forstå, du er glad for de fine nye ting, og det der er på plads! :)

Skuffen på køkkenbordet er fantastisk :)

annicken_j sa...

Hei :) Takk for hyggelig kommentar! :D
Så fint det har blitt på lungen!! Jeg digger skuffen, og selvfølgelig alt annet du har :)

Anonym sa...

Hei ! Hyllen ble kjempelekker, nydelig farge! Går og ønsker meg flere slike. Det blir så dekorativt, og så kan en endre med nydelige fat og bøker. Jeg synes det ser ut til å bli så lekkert hos deg!! Mange klemmer fra Anita. Skuffen var også knallfin!

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så kjempefin tallerkenhylla blei, likte fargen veldig godt.Ønske mæi så ei sån hylle sjpøl, men de e vanskelig å få tak i.
Spisebordet dåkkers va bare helt perfekt. Så sort og fint ut. Også e det genialt med en slagbenk til.
Kjempekjekt å se litt bilder fra kjøkkenet dåkkers:) Glede mæi til å se mer bilder fra huset:)
Ha en fin kveld.
Klem fra tøvsjura Kristine

Andregasellen sa...

Det blir kjempefint!Den blå hyllen med de melaminkoppene på er et helt fantastisk stilleben:)Må si at du traff hundre prosent med den blåfargen altså!

Anonym sa...

Hei vennen!
Her var det jammen meg mange fine, nye ting. Dere har fått det så fint, gleder meg til å se hele huset.

Håper alt står bra til med deg?
Med meg går det bare bra, jeg koser meg i barnehagen i det nydelige været. Stortrives gjør jeg også.

Klem fra meg.

Camilla sa...

Hei og hopp!

Hva trenger du hjelp med? =)

Hyttehuset sa...

Kor fin tallerkenhylla blei, og fargen var heilt bedårande. Eg malte nettopp ei slik hylle svart, men lurar på om eg må pusse det ned, he he. Kjekk blogg du har. Kjem igjen her, eg!

Nina sa...

Hei ;). Jeg også maler lyseblått om dagen så akkurat nå har jeg lyseblå striper i håret og prikker over hele kroppen. Å male når det blåser - selv om håret sitter i strikk - er ikke bare bare ;).

Angående skoleplansjer. Jeg er litt sånn frakt-heldig ettersom jeg bor rett ved siden av Sverige. Jeg brukte bussgods som fraktalternativ - og hentet skoleplansjene på nærmeste bussgodsterminal i nabolandet. Ellers ja - jeg regner med at frakten blir stiv.

Den som venter, venter ikke alltid forgjeves - er mottoet mitt. Plutselig dukker det bare opp en skoleplansje for deg ;).

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.