tirsdag 9. februar 2010

Mmmm Gjærbakst.....

Jeg har blitt inspirert av alle som legger ut fantastiske oppskrifter og deilige bilder av boller, rundstykker, forretter og middager. Nå var det på tide å tørke støv av min relativt nye Kenwood kjøkkenmaskin. Kjøkkenmaskinen fikk vi i gave av svigers julen 2008, i fjord fikk jeg brukt den kanskje fem ganger. Grunnen til dette var et hektisk år på skolen og en tanke om å prøve å bli litt sunnere. For her i huset blir det jeg alene som spiser opp bollene og kakene jeg lager. Hrr Lykkelig elsker når det kommer rykende ferskt ut av ovnen, men etter det så interesserer det han ikke. Men jeg derimot kan få vann i munnen av å tenke på det, selvkontroll, hva er det?
Men på søndag kunne jeg bare ikke motstå lenger, vi invitert min bror og hadde rykende varme kanlesnurrer til kvelds. Det var deilig........



Jeg fant ut på søndag at det var helt fantastisk lett å bruke kjøkkenmaskinen når jeg bakte, så på mandag fortsatte jeg. På menyen stod groverundstykker og hjemmelaget blomkålsuppe. Mmmm, det var deilig godt. Å bake blir nesten som en form for terapi, jeg følte meg så lykkelig på mandagskvelden og hadde masse energi. Så nå skal jeg holde bakingen litt med like, hadde virkelig glemt hvor gøy det er.




Ellers for tiden så har jeg mange jern i ilden, det ligger prosjekter over alt i leiligheten. Disse skal jeg dele med dere etterhvert.
Jeg vil også bare takke alle som er inne og kommenterer hos meg: Tusen Takk, det varmer virkelig.

Stoor Klem Fra Frøken Lykkelig

4 kommentarer:

En fugl i hånden sa...

Fine hæklede lapper i din header - synes virkelig godt om farverne... Og dit første lappetæppe blev sørme også flot, var? Du må være helt stolt af dig selv - det har du i alt fald grund til :)

Og mums, hvor ser din kanelsnegler og boller lækre ud... bliver helt sulten...

Ha en fin aften
Kh Helle

Kardemomme sa...

Så deilige boller, lekre rundstykker og flott blomkålsuppe! Jeg elsker hjemmelaget blomkålsuppe, særlig hvis det er hele buketter av blomkål og små kjøttboller i ;)
Nyyydelig lappeteppe forresten! Det er så utrolig deilig å være kreativ enten det gjelder matlaging eller bruk av stoff og symaskin. SÅnt gir energi. Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra Kardemomme :))

Christine sa...

kjæresten min bakte 4 brett med kanelsnurrer til meg på søndag, så jeg har fryseren full :D ble 8 stk til kvelds i går og 10 stk i dag, hahaha :D blir aldri lei! :D

Ninas Drops sa...

AH!
Nammi nammi...
Må bake en ny ladning i morgen jeg...mine vart ikke helt gjennomstekt vettu...grrr..
Ha en fin fradag.
Drops