søndag 23. januar 2011

Helt Mano etter Mano


Mano sine kopper og tallerkner svermer rundt i blogglandia og med god grunn. Jeg ELSKER dette merket og har endelig fått to tallerkner i hus. Både kopper og tallerknene av mano står høyt på ønskelisten til bursdagen. Også fikk jeg sett tekannen på framsiden til boligmagasinet denne måneden, den er så vakker. Den håper jeg også blir min en gang.

Denne helgen har vi vært en snartur hjemme i Farsund. Vi har fått besøkt både venner og familie. Mannen ble over en natt til mens jeg kjørte hjem i går kveld. Det var deilig å ha en kveld for seg selv. Nå venter jeg mannen hjem, så skal vi nyte resten av søndagen. Det må dere også:-)

13 kommentarer:

Rosa sa...

Hei søta!

U are not alone, jeg eeeeelsker mano jeg også:-) Har ikke klart å finne en eneste butikk i min by som selger dem, men da får man jo bare ta seg noen småturer til nabobyen (som har!) da! ;-)
Etter trening og middag er det kaffe og godis som gjelder her, digg!

Ha en deilig søndags ettermiddag/kveld du også:-)

Klem, Rosa

Høytrykk sa...

Mano-koppen er fine ja! Fine bilder!

MøbelPøbel sa...

Ingen Mano her i huset..ennå! Fargene er nydelige, og jeg elsker formen<3 Skjønner godt ønskelisten din- tekannen var rålekker!

Svenngården sa...

Superfiiiine :)
Og den tekannen er såååå kul!

Fine farger som passer så godt hos deg :)

Takk for koselige ord hos meg!
Nyt kvelden :)

Klem!
Amalie

designhund sa...

de har så fin design,
jeg bare elsker fasongen og fargene
jeg også.
ikke lenge før jeg har noen i hus.

an-magritt sa...

Ojojoj! Den kanna bare må jeg ha, jeg også. Nå fikk du meg til å ville ha den også, hehe.

Mano kopper ja, jeg elsker dem. Vil ha mange fler.

Herlige bilder!!
Ha en fin kveld, venn.

Kaspara sa...

Heisan Ann Krstin
Ja, jeg har også Mano-mani! De er så lekre og så gode å holde i. Mano betyr jo faktisk "hånd" og man sitter jo og holder godt rundt disse koppene.
Lekre farger du har! Jeg synes det er så artig å se hvilke farger folk velger.Egentlig passer de sammen de fleste synes jeg.
Asjettene er også så fine. Søsteren min har dem i butikken sin og jeg har jo småkikket på dem. Fint med et fat til kjeks, småkaker tenker jeg.
Tekannen i isblått er en drøm, så jeg skjønner godt den står på ønskelista di!
Ha en super ny uke!
Klem fra kaspara

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Æi har enna ikke kjøpt mæi nåen Mano kopper, men kan godt henne de kommer inn i hus her også. E iallefall kjæmpefine farger på dæm, og formen e jo hærlig da!
Like tallerkenhylla dåkkers veldig godt.
Håpe du har en fin kveld og at du får en fin start på uka i mårra
klæm

Sea of Design sa...

Heisann!
For en flott og fargerik blogg du har! :) Jeg er også en av mange som har Mano-mani for tiden. De er så utrolig fine!
Via bloggen Åpent Hus, som har en give away pågang, har jeg gitt deg en utfordring. Hvis du går inn på bloggen min finner du den. :)

Ha en super uke!

Klem Renathe

Minmill sa...

Jeg er enig med deg i at Mano serviset er lekkert. Kunne tenke meg noe av det jeg også, men jeg har litt problemer med å kjøpe mer koppestell siden skapene er fulle. Mannen min ville ikke likt at det sto noe nytt der. Får heller nyte bildene av andres Mano ting og tang. Jeg har iallefall lyst på den te-kannen til Kahler. Den er helt rå, men jeg har ikke sett noen som selger den i Kristiansand enda. Har du?

Unknown sa...

Hei på deg, koppene er så fine, tekannen er også en drøm på listen min;) Ha en fin dag videre, hilsen Wilhelmine

Anonym sa...

Hei.
Noen som vet om butikker som selger mano tallerkener?

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.