søndag 2. januar 2011

Godt Nyttår

Da var julen over og vi er inne i et nytt år. Jeg håper at 2011 blir et roligere år og et av nyttårsforsettene er å senke tempoet. For oss har det skjedd mye i 2010 og vi kan se tilbake på, avsluttning av studie, flytting, nytt hus, nye jobber, oppussing og to nydelige babyer som har blitt født ( jeg er ikke ekte tante til noen av dem, men føler selv at jeg har blitt det). 
Julen ble ikke helt slik jeg hadde tenkt og derfor ble det også lite blogging. Før julen ente jeg opp med influensa og Hr Lykkelig ble også smittet til slutt. Vi kjenner enda at det sitter litt i kroppen, men føler nå at vi/jeg har hatt det meste av sykdommer denne høsten og håper at imunforsvaret er beinsterkt, hihi.

I går brukte jeg dagen på å rydde ut julen. Jeg elsker å pynte til jul, men er kanskje enda gladere i å rydde pynten bort igjen. Det er noe rensende og tilfredstillende med å begynne på nytt. For det er det jeg føler, nytt år nye muligheter. 
Så stuen og kjøkkenet har blitt grundig fotografert i dag. 

Anne Black vasen og den fine uglen fikk jeg til jul. Super fornøy med begge to, uglen er vakker med lys i.

Stjernen på bordet er fra Kähler og er også en julegave 
Den største overraskelsen vi fikk til jul var en eletrisk peis, dere ser den under vinduet. Jeg ble veldig positivt overrasket både når det gjelder utseende og hvor virkelig den ser ut. Så nå koser vi oss om kveldene med "fyr i peisen".


Det store zinkhuset fikk jeg av Hr Lykkelig, han slo virkelig på stortrommen i år med Ann Black vase, mano kopp, Kari Trå genser og hue. Som regel vet jeg hva jeg får noe som irriterer Hr Lykkelig veldig. Jeg klarer alltid å gjette meg fram til hva han har kjøpt, men ikke i år. Så det var gøy for begge to.
Til slutt vil jeg bare takke alle dere som er innom og som følger meg. Tusen takk for det siste året og jeg er utrolig glad for alle kommentarene som blir lagt igjen. Bloggen har vært litt stille i høst, men jeg håper å ta dette igjen i 2011. GODT NYTTÅR alle sammen også gleder jeg med et enda et år i bloglandia.

13 kommentarer:

malinsinterior sa...

herlige bilder, og jeg må si du har vært heldig på julegavefronten :)Stjerneskålen var bare så nydelig.

Hyttehuset sa...

Herleg å få renske ut etter juklen. Eg er heilt einig med deg i at det er nesten betre enn julepyntinga, sjølv om dette også er kjekt. Flott stove de har med mange lekre ting. Og så kjekke julegåver då...

Kaspara sa...

Hei Ann Kristin
Godt du og din bedre halvdel begynner å friskne til igjen! Kjedelig å være syke i jula noe også sønnene mine har vært.
Så fin den stjerne-Kähler-saken var; aldri sett slik før og den fiiiine Anne Black-vasen.
Liker fargene du bruker i stua; synes lilla, hvitt og sort er så lekkert sammmen. Kjenner meg godt igjen i gleden av å rydde bort julen, hi,hi... det er noe luftig og deilig ved det der. Tror at starten av januar er min beste rydde-periode (jeg er rimelig rotete av meg faktisk til far i husets store bekymring) I dag har jeg ryddet i stoffhyllene mine og tok tok flere timer.
Kjente at nå mÅTTE syrommet blir ryddig, slik at jeg ble inspirert til å sy nye ting.
Ønsker deg et fornøyelig spennende nytt år!
Klem fra Kaspara

Chic - Romantique sa...

Så god idè å ha hjul på trekassene! Det må jeg gjøre med noen av mine trekasser også :) Takk for inspirasjon :)

Rosa sa...

Hei søta!

Godt du begynner å kvikne til igjen, har savnet deg! :-)
Gleder meg veldig til å følge deg også i 2011!
Også bare digger jeg stua di, det har jeg sagt før, vet det, men den er bare så FIN! Alt sammen!

Håper du har en avslappende og fin søndag ettermiddag, her er det sofa, te og litt (jepp, bare litt) godis:-)

Klem, Rosa

Unknown sa...

Hei, i dag fant jeg den fine bloggen din, hvorfor har ikke jeg sett den før da, så masse fine innlegg, legger meg til som fast følger her hos deg jeg. Godt nytt år, hilsen Wilhelmines blogg. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også.

En støvel og en sko sa...

Hei!
For en fin stue!!! Og så fine ting du har fått. Elsker den stjerneskålen...sukk.
Ønsker deg et riktig godt nyttår.
Klem, Sølvi

Linda sa...

Så kjedelig å være syk i jula!
Men håper du og din bedre halvdel kan starte på ny frisk i det nye året!
Den ugla var kjempesøt!
Så rart at ugler har blitt så in, men det er jo noen herlige skapninger da ;O)

Godt nytt år!
Gleder meg til å følge deg i det nye året!
Klem Linda

Ellen sa...

Godt nytt år!
Flotte bilder!Og AH så deilig det er å rydde bort jula!Jeg elsker å pynte til jul, men akkurat som deg så digger jeg å rydde den bort igjen:)
Takk for et inspirerende bloggår, jeg skal nok følge nøye med her i året som kommer også!

Gollass sa...

Virkelig flott hos deg;-)Godt nyttår!
Klem Elin

Jenny - supersnella sa...

så fin en blogg. Vakre bilder og nydelige farger :) hit kommer jeg garantert tilbake!

God uke til deg!

Løvinnen sa...

Så fint du har det! :) Hvor har du kjøpt de skapene med glassdør?

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.