søndag 5. september 2010

Nye herligheter i hus

Overgangen å gå fra fattig student til jobb og lønning er stor. Plutselig får man mange flere muligheter og faren for at bankkortet skal gå varmt i all shoppingen er stor. Nei da jeg har ikke tatt helt av, bare litt. Det er frigjørende å vite at man kan ta seg råd til ting man måtte spare til tidligere. Vi har endelig fått oss nytt kjøleskap og holder på å planlegge oppussing av stuen. Mens jeg sitter her på dataen holde mannen i huset på å rive laminat av trappen opp til stuen. Vi drømmer om en blank hvit trapp og håper det er mulig under all limen.

Men i går var jeg på shopping og fikk kjøpt litt nytt fra house doctor, litt nye klær, jeg var på en ny bruktbutikk i voiebyen og kjøpte lyng til å pynte opp ute med.

 Boks fra house doctor.


Brukt kupp fra voiebyen. Lampeskjermen betalte jeg 20 kr for, og det viste seg å bli en veldig billig og flott nye skjerm til stuen ( etter at jeg hadde tatt av trekke på den da).


Det ene blomsterbilde har fått en ny rammen som jeg kjøpe på Annas rom. Jeg synes den var så vakker med et litt slitt utseende.


Så er det bare å nyte søndagen og det fantastiske været videre. 
Stor klem

9 kommentarer:

Svenngården sa...

Så gøy å kunne shoppe litt uten å bekymre seg da :D
Likte kassa fra House Doctor kjempegodt!!
Ha en fin kveld!
-Amalie

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!

Oi her va det masse fint! Gøy å finne fine ting på bruktbutikker. Lampa blei jo bare så kul når du tok bort trekket! I LIKE!

Kassa fra House Doctor likte æi kjæmpegodt. E på utkikk etter flere sånne, men vanskelig å få tak i.

E gøy når man plutselig får mye mere penger å rutte med enn det man e vant til. E litt sån her også, men ALT dkal gå til oppussing av huset. Men e jo gøy det også.

Glede mæi veldig til å se kordan trappa blir når dåkker skal fikse den. Har veldig lyst til å male våres, som e trekvit. Men den e i hjæl lakka, glinse som bare det, så trur det blir litt for mye jobb:( særlig når vi har tre etasjer....

Må bare si at æi e så veldig glad i bloggen din. Blir like glad kvær gang æi ser at du har kommen med et nytt innlegg;)

Ha en fin kveld.

Klæm

re:signert sa...

AH! Sjarmerende og fin blogg du har da! Tittet litt rundt idag, fremfor å velge de jeg alelrede følger! Alltid fint med ny inspirasjon. Kommer tilbake!! Hilse Signe

Sukkertøy for øyet sa...

For en flott og inpirerende blogg du har..La meg til som følger MED engang :)

Herlig bruk av farger..
ELSKER lampa..

Tusen takk for titten, jeg kommer snart igjen

Klem Ida Susanne

annicken_j sa...

kult at du var i bruktbutikken jeg tipset deg om! Så mye fint du har kjøpt deg!! *love it*! Så fint dere har fått deg også :) Fintfint! :)

Minmill sa...

Så gøy å høre at ting ordner seg for dere. Kan godt tenke meg at det er en overgang til å motta full lønning. Det er lov å ta litt av innimellom. Brukten i Voie har jeg besøkt mange ganger. Der opplever jeg ofte at det er veldig utplukket, men noen ganger har jeg gjort noen kupp, og det er ekstra gøy.

Vi hadde masse lim i vår trapp etter at vi dro opp et teppe der, men vi fikk en gulvsliper til å slipe ned trinnene så de ble fine og glatte. Kan anbefale deg en som holder på her i byen. Klikk på denne linken

http://www.støvfri.no/index.php?m=sider&m_action=vis&id=6

Lykke til og klem fra minmill

Christine sa...

Dere har fått det så fint i det nye huset altså :D

Forresten, hvor er sofaen deres fra? Jeg vil ha en ny en, men klarer ikke helt å bestemme meg..

Ellen sa...

Oj så mye fint!Deilig å kunne dra kortet uten å få angst:)
Lampa er kjempefin!!!!!

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.