mandag 13. september 2010

Litt av hvert

Det har vært en innholdsrik helg her i Kristiansand, med alt fra koselig middagsbesøk på fredagen til avslapping, shopping på lørdag og en søndag i dyreparken sammen med familien. Super koselig har det vært. I tillegg var det skikkelig høstvær på lørdag, regnet bare lavet ned. Så det var ekstra godt å sitte inne med fotbad, teppe og en herlig kopp te. 

For en stund tilbake skrev jeg at jeg skulle vise dere kjøkkenet vårt og endelig har jeg fått tatt noen bilder som ser helt greie ut. Kjøkkenet er ikke helt min smak, det er litt for mørkt og har veldig dårlige løsninger. Det er rett og slett ikke det mest praktiske selv om det ser slik ut ved første øyenkast. Jeg kjøpte meg ny brødboks og klokke på Hansen og co på lørdag og fikk en ny mummikopp i gave av mannen. Må vise dere noen av bildene vi tok fra dyreparken også. Det var første gangen jeg så levende løver, også fikk vi se både ulvene, gaupene og jerven bli matet. Ellers så var huset på Kutoppen helt fantastisk og jeg ønsker med en slikt ( hihi). Også er jo alltid Kardemommeby like sjarmerende.


Dette ble et innlegg med litt av hvert, men måtte bare dele alle de søte dyrene med dere. Ellers er jeg super glad for alle som er med på blogglotteriet mitt. Håper flere vil kaste seg på. 
Ha en fin uke videre

7 kommentarer:

Skjerstad sa...

Ser at du har kost deg i helga :)Jeg elsker mummikopper , koselig å få gave av sin kjære :)

Ha en fin fin kveld :)

Lindi sa...

Ååh, ønsker meg mummuikopper jeg også ;) Definitivt på ønskelista til jul i år, hehe..

Anonym sa...

Hei vennen.
Høres ut som om dere har hatt en fin helg, sett bort i fra det fine været hehe:)
Dere har det så koselig på kjøkkenet synes jeg. Den brødboksen og klokka var jo kjempefine, du er så heldig som har så mange kjekke butikker å gå i.

Dyreparken så jo også veldig kjekt ut, tror vi må gå der neste gang jeg kommer på besøk:)

Ha en fin dag
Klem fra meg:)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!

Hørtes ut som en helt famtastisk helg du har hatt!

Så kjekt å se bilder fra kjøkkenet dåkkers. Likte det æi:) Mummi koppan dine e bare så søte. Ønske mæi også sånne. Og brødboksen du har kjøpt va jo bare helt perfekt!

Håpe du får ei fortsatt fin uke.
Klæm

Trine sa...

Kjempefin blogg du har:) Jeg falt helt for den brødboksen din jeg. Har den noe merke på seg så kanskje jeg slipper å dra helt til Kristiansand for å handle;) Ha en nydelig dag!

Benedicte sa...

Heisann. Så koselig blogg du har. La meg til som følger jeg. Ønsker deg en fortsatt fin helg :)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.