lørdag 5. juni 2010

Stuen i ny drakt


Endelig har jeg tid til å blogge litt, her går det i hundreogførti for tiden. Vi overtok huset på tirsdag, på ondag begynte jeg å male stuen. Jeg fikk gjort ferdig to strøk utenom kontrasteveggen. Kontrastveggen denne gangen ble ikke lilla, men en litt turiks/mintgrønn farge. Denne fargen har jeg tidligere hatt i gangen i Sandnes, så får heller en vegg på syrommet bli lilla. Stuen var ferdig malt på torsdag.


Her er noen bilder av stue før maling.

Den nye sofaen kom på fredag og jeg er forelsket i den. Den er så god å sitte i og vakker der den står.

Ting begynner å komme på plass i stuen.

Her har jeg fått dillet litt med puter og friske blomster fra hagen. Det var så godt å få opp litt ting og få en liten følelse av normalitet. Foreløpig er det bare stuen som er sånn tålig normal. Det flyter i de andre rommene og jeg ønsker bare å blunde øynene når jeg ser det.

Vakkert med syriner fra hagen

Vi stor trives i huset og gleder oss til det blir litt mer orden slik at vi kan nyte det fult. I dag begynte vi på kjøkkenet. På kjøkkenet skal tak og vegger males, så det vil nok ta litt tid.
Ser at jeg har fått 70 følgere, dette skal feires med blogglotteri, men det bli nok utsatt litt. Må få i gang syrommet og slik få jeg får tid til lotteri.
Jeg har også fått en kjempe fin award av Trine bak bloggen kreati tommel, denne skal jeg også legges ut så fort som mulig.

Takk for alle søte kommentarer i det siste, skal prøve å få kommet rundt til dere så fort som mulig. Er spent på alt nytt her inne i bloggland. Jeg håper ikke det tar like lang tid mellom neste innlegg, har mye jeg ønsker å dele med dere.
Ha en deilig helg videre.

Klem fra (en litt stresset) Frøken Lykkelig

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du er jammen meg rask du, ikke mange dagene siden du flyttet inn og allerede har du begynt å male og innrede for fullt. Dere er så heldige å ha funnet et så fint hus.
Gleder meg til å se hvordan det hele blir seende ut til slutt.

Stor klem:)

Anonym sa...

Så gøy å se at du begynner å få ting på plass:) Gleder meg masse til neste blogg - kjekt å se åssen du får det til! Enda mer serjeg frem til neste søndag!;) Du er flnk til å få ting til Ann Kristin, selv i ddet verste stress og rot!
Det er det ikke mange som finner roen til;)

BlandetLoft sa...

Åh så gøy! kan se du er ivrig. Hehe, men det skjønner jeg godt. Så fint det ble da!!!
Gleder meg til å se mer :-)

Kaspara sa...

Heisan
Gratulerer så masse med nytt bo! Du veden hvor kjapp og flink du har vært med å svinge malekosten! Det ser så lyst og trivelig ut!
Tipper sofaen er deilig å sige ned i etter endt sjauedag! Så koselig at du har pyntet med syriner opp i all flyttesjauen.
Lykke til med de følgende oppussingsdagene!
Klem fra Kaspara

Sukkertøy for øyet sa...

hihi
Du er som meg..
Ivrig, jeg er sånn at jeg liksom egentlig ville gjort alt "igår" eller iford om jeg hadde hatt mulighet
*knis*

Jeg er nok litt forelsket i sofa'n din jeg også gitt..
Denne så fantastisk ut..
*ønske seg*

Herlig å se at huset tar form etter kjent "lykkelig med farge" stil

*me like*

Ønsker deg en herlig kveld videre, kose deg masse vennen:)

Tøvsjur sa...

Så fint det blir i nyhuset dåkkers!
Så gøy å kunne fikse og ordne sån som man sjøl vil ha det i et nytt hjem. Glede mæi til det e våres tur.
Blir spennanes å se her inne hos dæi i tia framover!
Ha en fin dag.
klem

Anonym sa...

Heisann,
Så gøy å lese bloggen din.
Gratulerer masse med både hus og jobb:-)
Klem Desiree:)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.