fredag 18. juni 2010

Jeg er tilbake

Det føles som en evighet siden jeg sist blogget, tiden bare flyr avsted om dagene og det er mye nytt som har skjedd. Jeg kan endelig si at jeg er utdannet førskolelærer, alt av skole er over og jeg er klar for arbeidslivet. Det føles utrolig rart, men nå skal resten av sommeren nytes og huset skal organiseres.
Angående organisering: Det tar så lang tid! Og det er så mye ekstra vi trenger.
I helgen har vi planer om å få listet kjøkkenet og bygget en slagbenk til spisebordet. Dette håper jeg er mulig, er nok en smule utålmodig. Det er godt jeg har en fantastisk tålmodig mann.

Det har blitt en del shopping i det siste, sånn blir det jo bare med utforskning av en ny by og en rask tur tilbake til Sandnes. Her er noen av godbitene som har flyttet inn den siste tiden:

denne fantastiske lyseblå søppelbøtten til kjøkkenet. Vi har ikke hatt råd til Vipp bøttene, men synes at denne ble en god erstatter.
Synes lyseblått er så rent og friskt nå på sommeren, tror det blir flere innslag av denne fargen på kjøkkenet mitt.
Jeg har allerede fått en liten samling av House doctor sitt søte sett. Tror dette kommer til å bli flittig brukt i sommer. Lemonade boksen så jeg hos en venninne og måtte bare ha med en selv. Kjøpte en del av dette på Villa Rosa i Sandnes. Der har de fått inn mye fint nå i sommer og betjeningen er kjempe hyggelig.

Dette ble ikke et bra bilde, men måtte bare vise den stilige knaggen jeg har kjøpt til badet. En liten mini "hang it all" knagg, jeg synes hvertfall det. Kan vi ikke få den ekte så kjøper vi noen små kopier, hihi..

Nye blå bokser, hvis jeg samler på noe så er det nok esker. Klarer bare ikke å gå forbi dem, de har en tiltrekkningskraft på meg. Sier til meg selv at det er praktisk med mange ekser, da kan man kamuflere rotet.
I dag ble boksene fra rice med meg hjem fra 2ispann i Kristiansand, der kjøpte jeg også noen melamin glass, men jeg fikk ikke tatt bilde av dem for de er allerede i oppvaskmaskinen.

Det er kjekt med noen nye ting til huset, selv om pengeboken er litt skral for tiden.
Skal prøve å få oppdatert bloggen raskere nå etterhvert, men er kjempe glad for alle som er inne og kikker hos meg og det er ekstra gøy med dere som legger igjen en søt kommertar. I kveld skal jeg sette meg ned og gå innom dere også. Kjenner at jeg trenger litt påfyll av dere kreative bloggere der ute. Ha en deilig fredag, det skal jeg.

7 kommentarer:

annicken_j sa...

Så bra at du er kommet i gang. Og at du får utforsket byens butikker. Du har kjøpt deg mye fint :)
Ha en flott helg

Anonym sa...

Gratulerer med huskjøp og avsluttet utdanning. Helt sikkert gøy å sette sitt eget preg på huset, litt slitsomt også kan jeg tenke meg. Det var fine ting som var blitt innkjøpt:)Er litt nysgjerrig på hvilket merke det var på teppet (plastteppe?), søppeldunk, knagg og esker? Man blir inspirert til litt shopping når man er på disse bloggvisittene. God helg!

Frk lykkelig med farge sa...

Hei anonym.

Plastteppet er fra house doctor og ble kjøpt for et par år siden på salg.
Ellers så er knaggen fra Lucky duck, det er en såpe butikk. Eskene er jeg usikker på merke, men de er kjøpt på 2 i spann i Kristiansand, de har en nettbutikk også. Søppeldunken er kjøpt på Hansen og co i kristiansand. Håper dette var til hjelp.

Ha en god helg du også

Ellen sa...

Hei!Så mye fint!Synes den søplebøtta var finere enn Vipp sine jeg:)Gratulerer med ferdig utdannelse, det er nok deilig tenker jeg...God natt herfra!

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Masse fint her! Likte søppelbøtta kjempegodt. kan æi spørre kor den e kjøpt?
Demmn lemonade kassa e bare helt nydelig, har sååå løst på en sån sjøl.
Glede mæi så å se her inne hos dæi framover. Litt artig å følge med andre som e i samme situasjon som vi snart e i:)
Ha en fin dag.

Bournonville sa...

det kender jeg alt for godt, elsker kasser og æsker, generalt ting der kan være ting i :)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.