søndag 27. juni 2010

Oppussingsprosjekt og sol i lange banerNå er helgen snart over og jammen har den vært flott. På fredag ble jeg ferdig med et av mine mange prosjekter. Krakken kjøpte jeg for 50 kr på en bruktbutikk i Kristiansand. Den ble pusset, grunnet og malt, fargekoden til denne lyslillafargen er S0525-R60B. Stoffet jeg har trukket om krakken med er fra Stoff og Stil  og er et av mine favoritter. 


  Denne helgen føler vi virkelig at vi har fått gjort noe i huset. Kjøkkenet begynner å bli ryddig og Hr Lykkelig har fått snekkret ferdig slagbenken, nå venter den bare på noen strøk med maling fra meg. Vi har hengt opp spotter på kjøkkenet, ryddet og kastet. Det er en delig følelse når ting begynner å komme på plass. Jeg har vært litt fortvilet i det siste pga rotet, men nå begynner jeg å få roen igjen.I dag har vi hatt koselig besøk av mitt søskenbarn, hennes samboer og hunden Otto. Vi har badet, solet oss, spist hjemmelaget pizza og pavlova til dessert. Hundene har storkost seg i sola og de er et skikkelig par. Her snakket vi Lady og Landstrykeren, hun er rolig og forsiktig, han er vill og gal, men en skikkelig glad hund. Det er utrolig gøy å stelle og dille når det kommer besøk i det nye huset. Det har seg sånn at en hver unskyldning til å bake kake den tar jeg. Jeg er en stor kakemons og blir lykkelig når vi får besøk og jeg kan bake litt.  Vi har ganske ofte besøk så det blir noen kaker, burde egentlig vurdere å servere noe annet litt sunnere. Men kake er jo så godt.


Jeg fikk fin innvielsesgave og mannen fikk noe godt å ha i glasset så da er vi begge fornøyde. 


  Jeg har også nå fått større bilder på bloggen, Camilla med bloggen Camilla`s vidunderlige verden hjalp meg. 
  Jeg har ti tommeltotter når det gjelder data og er super takknæmelig for henne hjelp. Hun er kjempe søt som setter av tid til å hjelpe oss som ikke alltid er like tekniske. Igjen Tusen Takk Camilla.
Nå skal jeg krype opp i sofaen med det nye Bolig Liv og etterhvert hekletøyet. Blir nok en film også i løpet av kvelden.Ha en fortreffelig kveld videre.
Klem fra frøken Lykkelig. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi! Nå skrev jeg akkurat hos Fjeldborg at pavlova går sin seiersgang... Og jammen har du en og!

Krakken din ble skikkelig flott! Jeg har også noen meter av det stoffet, det er så fint!

Tøvsjur sa...

Så utrulig fin stolen blei! Har også nåkka lignanes som en gang skal pusses opp... når æi får tid.
Synes det e så spennanes kvær gang det kommer et innlegg her hos dæi for tia. E like spen på kordan det går med dåkker:)
Den pavlova kaka såg jo bare helt fantastisk ut. Kommer gjerne innom ditt hus hvis man får sånt servert;)
Høres ut som at du har hadd ei kjempefin helg. Kos dæi masse vider.
Klem fra tøvsjura Kristine

Camilla sa...

Så fiiiiine store bilder *juble*

Kjempe fin krakk og skjønne hunder =)

Klem, C.

Linn sa...

Så fin krakken ble. Så herlig lys lillafarge:)
Og den kaka fikk jeg lyst til å smake på:)
Søte hunder. Er det cavalier du har? De er så skjønne!!

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.