lørdag 1. mai 2010

Hekling, skoleprosjekt og ny jobb

Heklekunnskapen begynner å ta seg opp og nå forstår jeg enkle oppskrifter. Har fått helt dilla på å hekle sopper, det er så kjekt også går det ganske raskt. De små stjernene under er også ganske enkle og kan brukes til små duker.

Jeg måtte ha noen små ting til et prosjekt på skolen, så da dro jeg til Søstrene Grene, der kjøpte jeg blant annet de søte serviettene med muffins på.

Serviettene og de små helkede stjernene blir brukt til et skoleprosjekt vi har nå som heter "Liv og Glede". Har sprayet skoesken først også limt serviettene på med decopagelim.

Var også en liten tur innom Fetex, det var lite med retrosengesett, men jeg fikk handlet noen heklede duker som skal brukes når jeg syr. Resten av helgen skal gå foran symaskinen, så da blir nok flere av dukene brukt.

Og sist men ikke minst, jeg har fått jobben. Kontrakten ble sendt inn i går, jeg har vært heldigere enn lovelig. Har fått jobb nærme der vi skal bo og skal være med å åpne en helt ny barnehage. Det blir kjempe spennende, takk til alle dere som har ønsker med lykke til, det må ha hjulpet på resultatet.

Leiligheten er vasket og det lukter deilig av grønnsåpe. Jeg venter på Trine slik at syhelgen kan begynne. Vi skal sy, spise god mat så det blir kjempe koselig.
Jeg må også takke for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste. Det var kjekt at dere likte vatteppet og blir spennede å se resultatet på de som har tenkt og prøve seg selv.
Ha en flott lørdag alle sammen.

6 kommentarer:

annicken_j sa...

Takker :)
Så flink du er til å hekle da! Også så søte bokser!!! :)
kos deg med syhelg, og gratulerer så mye med jobb

Tøvsjur sa...

Så flink du e til å hekle! Har så løst til å lære mæi det, men ser så vanskelig ut. Soppan va bare kjempesøte:)
Den boksen du har laga til skoleprosjektet va veldig fin. Likte godt muffins serviettan, må innom søstrene grene en dag å shoppe litt ser æi;)

Så flott at du har fådd dæi jobb! Gratulere så masse. Blir nok kjempespennanes.

Kos dæi masse med sying i helga. Glede mæi til å se resultat

Karen sa...

Oj,takk for at jeg snublet over din flotte blogg!!! Hærlig!
Du er lagt til i favoritter!

Hilsen fra Karen!

Anonym sa...

De soppene var bare kjempesøte! Kan du legge ut oppskrift til dem? :-)

Frk lykkelig med farge sa...

Hei anonym.

Det er vel fem forskjellige oppskrifter, men du får kjøpt dem på Stoff og Stil for en billig penge. Skal snart ha et til soppeinnlegg så da kan det være jeg legger ut en av oppskriftene.

Kjekt at du likte soppene.

Hilsen Ann Kristin

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.