mandag 10. mai 2010

Helgen i bilder

Denne helgen har flydd av sted. Lørdagen forsvant ute i solen, sammen med hekletøy og en god bok. Etter at nesen hadde fått nok sol gikk jeg inn og bakte gulerotkake og bananmuffins. Vi fikk besøk på kvelden og hadde det kjempe koselig, med en vill hund og den lille stille prinsessa vår.

Seks ruter har fått festet trådene de andre ligger å venter. Uff det tar lang til og er litt kjedelig, men så er det veldig kjekt å hekle disse rutene. Så da for det gå opp i opp.


Søndagen gikk til å pakke i esker, ja nå har jeg virkelig begynt å pakke. Flere av skapene på kjøkkenet er tomme og alt av permer er pakket ned. Neste gang disse tingene får sett sollys så befinner vi oss i Kristiansand. Det er så sprøtt og tenke på og litt uvirkelig at vi ikke kommer til å ha leiligheten her i Sandnes mer.


Jeg fikk ryddet opp litt på kvelden i går og tok noen siste bilder av stuen i full takt, regner med at det begynner å forsvinne ting her i fra også etterhvert.
Skal på ikea i dag og kjøpe noen billige plastikkesker, vil ha en del av pynten min og finglassene i litt mer solide ekser enn bananesker fra Rema 1000.


Ellers i dag skal jeg tvinge meg ned foran daten og skrive på fordypningsoppgaven min, det er skikkelig tiltak, jeg vil helst gjøre alt annet. I går begynte jeg til og med å vaske ned kjøkkenet. Dette er jo noe som må gjøres før eller senere uansett, men lysten blir så mye større med en oppgave i vente.
Vi var på tur i går og jeg fikk endelig med meg karmeraet, på bildet over ser vi utover Sandnes.

Bell har en liten pause på bordet, synes dette bilde ble så kult. Ser ut som hun smiler.


Håper alle har hatt en flott helg og ser fram mot en kort uke med flere helligdager, det vet jeg hvertfall Hr Lykkelig gjør. Jeg på den andre siden skal skrive hele helgen og sikkert på 17. mai også. Vi kommer oss ikke hjem til mormors fantastiske lapskaus på 17 mai og da kan resten bare være nesten. Hehe, uff hørtes veldig negativt ut, men det er rart med tradisjoner uten blir det ikke det samme. Mormor forsikret meg hvertfall om at hun skulle lage mer enn nok, slik at vi kunne få når vi en gang kom hjem. Hun er helt fantstisk, 73 år og står fortsatt på både 17. mai og 2. juledag og lager middag til hele familien. Gitt om jeg vil bli like sprek som henne når jeg blir voksen.

Hadde tidligere et innlegg om smyke jeg skulle lage. Her er det ferdige resultatet.

Så et lite tips til dere som har barn eller bare vil prøve noe litt nytt. Dryss litt kanel på eplene, lærte dette i barnehagen og ungene elsket dem. Blir nesten som eplekake bare litt sunnere. Også ser det litt spenstig ut.
Dette innlegget ble litt rotete, men håper dere holder ut med meg. Blir litt sånn når det er litt rotete oppe i hode (hihi).
Ha en flott dag alle sammen.

7 kommentarer:

Minmill sa...

Helt i orden med innlegg med mye innhold. Så fine bilder fra leiligheten. Så ryddig har vi det nesten aldri. Lykke til med pakking og flytting. Jeg skjønner at det kan føles litt opprivende og flytte, men etter en stund vil du sikkert ikke lengte tilbake....håper jeg da.
Kristiansand er jo en spennende by den også.

Deer Darling sa...

For en nydelig stue du har! Epler med kanel er kjempegodt...jeg pleier å skeie ut med litt vaniljekesam i tilegg:)

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Utrolig fin stue du har, elsker den lilla veggen din!

Veldig glad i epler med kanel jeg også, datteren min liker det best med litt yoghurt, men det er også godt oppå havregrøt i stedet for sukker, mmm!

Ha en flott mandags kveld:)

Ellen Marie Albertsen sa...

Putter man eplene i ovnen blir de en herlig dessert!=)

Kaspara sa...

Hei og hopp
Da ble det en liten pause i pakking og fordypningsoppgaven, skjønner jeg. Forstår godt at så mye annet frister i disse vårdager.
Tusen takk for mange superkoselige kommentarer fra deg.
Sandnes ja, der har jeg vært for mange år siden på stor vennefest. En kamerat av mannen min fant seg ei livlig, sprudlende jente fra Sandnes.
Så morsomt smykke du har laget deg!
Gøy med litt slike store smykker som gjør litt ut av seg.
Ha en fin himmelsprett, selv om det kanskje blir litt jobbing..
Klem Kaspara

Anonym sa...

Ja sant de ble kule, de var så enkel å lage:)
Ska se det blir ett på deg også ;)
Takk for en fin dag.
Klem:)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.