tirsdag 26. juni 2012

Hei hei alle sammen

Nå var det lenge siden sist. Utrolig koselig med dere som har etterlyst meg og savnet innleggene (det er dere som gjør at jeg skriver i dag) så TUSEN TAKK. Jeg har nå en tre måneder gammel gutt hjemme, en skjønnas som vi koser oss enormt med. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er utrolig HELDIG. Så her kommer et lite bilderas av Johan, barnerommet, stuen og kjøkkenet.Jeg har laget et tre av washi tape på rommet til Johan og bruker bilder, kort og annet nips til å pynte det opp. Gøy å sette litt farge på de hvite veggene.

Sola har vært framme her på sørlandet i dag. Så mens Johan hadde ettermiddagsluren sin fikk mannen og jeg klipper plen og luket bedd. Det gjelder å være effektiv når man har mulighet. Blomstene har jeg fått av min mann, i går hadde vi ett års bryllupsdag. Utrolig rart at det allerede er ett år siden vi var i København og giftet oss. Ferien går til Danmark i år også, men nå prøver vi oss på Århus. Gøy hvis noen av dere har butikker dere kan anbefale eller plasser man burde se.

Klem

15 kommentarer:

En støvel og en sko sa...

Hei hei!
Så kjekt med innlegg fra deg igjen! Og GRATULERER med den lille. Så søt han er :-)
Og for et fint navn!! Og så mange fine bilder fra hjemmet deres. Washi-tape er helt genialt, og ja, det gjelder å nytte sove-tiden mens man kan. Men ikke glem å hvile du også, da ;-)
Klem :-)

Wilhelmine sa...

Hei, koselig med innlegg hos deg igjen;) Håper du har det fint, klemmer fra Wilhelmine

Duse Pasteller sa...

Koselig med et livstegn!
Og FOR en skjønning du har fått deg!!:)
klem

PillePalle.... sa...

Nei, hvor fint å høre fra deg igjen! Gratulerer masse med den utrolig søt lille prinsen! Johan! Et fint navn!
Ønsker dere alt godt :)
Klemmer fra PiPa

Kristine sa...

Gratulerer så masse med prinsen! For ein utruleg søt liten gutt:-)
Fine bilder av hjemmet ditt:-)

Rosa sa...

Heeeei!

For en koselig gjensyn, du har vært savnet!
Og gratulerer så mye med prisen, han er nydelig <3

Vil ønske deg en nydelig sommer, håper du fortsetter å stikke innom av og til:-)

Masse klemmer, Rosa

Lill Therese sa...

Å, nå har jeg KOST meg med bildene dine! Kjempekoselig at vi kan inspirere hverandre - selv om du jo er eksperten på å inspirere fra eget hjem ;) Håper bloggelysten er tilstede og at vi får se mer fremover.

Må jo få sagt gratulerer igjen med nydelige Johan og gratulerer med bryllupsdagen! Så fine bilder fra barnerommet. Prøvde å lese diktet du har tatt bilde av, men det var litt vanskelig. Hvis du skulle ha tid, hadde jeg blitt glad om du ville sende meg det (lilltherese(ætt)gmail(dot)com).

Deilige feriedager ønsker jeg deg!
//Lill Therese

Linda sa...

Skjønne Johan,gratulerer med bryllupsdag:)
Jeg kan anbefale den gamle by i Århus,ha en flott ferie i Danmark.
Sommerhilsen fra Kvadrature,
deilig i kveld:))

Eirin sa...

Nydelige bilder, gratulerer! Kos å høre fra deg igjen, har virkelig savnet bloggen din:) Århus er en fantastisk plass, jeg drømmer meg gjerne til Århus. Jeg anbefaler den gamle by, en hjortepark som ligger litt utenfor byen og lunsj på "hos sofies foreldre". http://www.hossofiesforaeldre.dk/ Og ikke minst Marselisborg slott.

Katrine sa...

Hei! Der er du jo! Så hyggelig, har lurt på hvordan det har gått med dere og den lille:-) Johan er kjempesøt. Nyt tiden og hverandre:-)

Fru Usken sa...

hei! så kjekt å høre fra deg ijenn:) Gratulerer så masse med den nydelige lille gutten <3 fint navn på fin kar:) nydelige bilder av rommet hans og alt det du viser - kjekt å se!inspirasjon.))
klem fra june:)

Andrine og Maren sa...

Morsom bruk av tape! :)

PillePalle.... sa...

Gratulerer så mye med lille prinsen! Han er bare skjønn!
Klemmer fra PiPa

Sissel sa...

Hei:)

Nydelig gutt du har! Gratulerer så mye:)

Hver gang jeg er i Århus er jeg innom Plint (en interiørbutikk som ligger på Strøget) og Decorateshop (sjekk decorateshop.dk for adresse). Og så kjøper jeg alltid stoff på Stof2000. Og Tiger er et must!
Jeg tror Latinerkvarteret skal være et sted med masse fine, små butikker, men der har jeg ikke vært selv.

Klem Sissel:)

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.