tirsdag 22. januar 2013

Ute av trening?
Tiden flyr og vips er det mange måneder siden man har oppdatert bloggen. Jeg er helt ute av trening, så føler nesten det er som å begynne på nytt (håper det er som å sykle).
Hvor skal jeg begynne: vi har fikset opp kjøkkenet i høst. Litt av en jobb og utrolig deilig å bli ferdig. Vi klarte akkurat å komme i mål til 1. desember slik at jeg kunne få pyntet til advent. Bilder fra kjøkkenet kommer en annen dag, det er ikke et lett rom å ta bilde av for tiden. Blir kjøkkenet ryddet, tar det akkurat 2 sekunder før det er rotete igjen.


Mannen fikk beskjed om at jeg ønsket meg egentlig alt på Olivas hus til jul (hehe, jeg gjorde det enkelt for han). Han gjorde en kjempe jobb og jeg fikk hay-pute (hyyyl), lysestaker og kopp fra fern living (lysestakene vises sammen med kjøkkenet).Har bare en måned igjen av permisjonen, så nå nyter jeg absolutt hvert sekund med go`gutten min. Tiden har gått så fort!!!

Et lite livstegn fra meg :-)

7 kommentarer:

Linda sa...

Morro å titte innom deg igjen.
Kos deg masse med godgutten.Småbarnstiden er en travel men trivelig tid..det skjer ting med barna på løpende bånd.
Plutselig er de store:)

Minmill sa...

Så morsomt at du er tilbake igjen. Jeg hadde en liten opprydding for ikke så lenge siden i blogglisten på google readeren min. Jeg tenkte at jeg ikke skulle slette deg fordi du helt sikkert kommer til å blogge igjen. He he, og jammen dukket du opp. Bra! Hold ut! Blogging går jo opp og ned for oss alle og det er så lov til å ha pauser.
Kos deg med resten av permisjonen.

Katrine sa...

Hihi! så hyggelig å se en oppdatering fra deg:-)

Anonym sa...

Hyggelig å høre fra deg igjen. jeg må alltid innom Olivias hus når jeg er hjemme i mandal, og ser at de har begynt i Kr.Sand også.

Linn sa...

Så koselig å se livstegn fra deg her :) trengte på deg her i dag da jeg var på instagram, har du konto der? Masse interiør og inspirasjon der :):)

Høytrykk sa...

Så koselig å lese nytt innlegg fra deg! Og så bra at du er på Instagram også. :)
Kos deg med resten av permisjonen din og den søte gutten dere har fått. :)

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.