mandag 13. juni 2011

Galskap???

Nå var det lenge siden sist. Dagene flyr for tiden og stikker solen fram fra skyene så er jeg raskt til å legge meg ut på terrassen og nyte varmen. Hagemøbler er tatt ut og noen sommer blomster er plantet.


 Inne i hus har det i det siste vært ganske kaotisk. Grunnen: jeg har ommøblert litt, etter fjernet kan man heller si. Den gamle skjenken på kjøkkenet har måtte vike for en billig ikea hylle og alt på veggen har blitt fjernet. Galskap, ja det er det. Men skjenken har jeg aldri helt klart å finne meg til rette med. Den er for stor og vanskelig å pynte. Det har egentlig bare ent opp med at det har samlet seg rot på den. Også har jeg hatt behov for å gjøre deler av huset litt enklere, lysere og lettere. Et behov for å kvitte meg med litt ting og ha det praktisk og ryddig. 

                                            Før                                                                 Etter


Det lille glasskapet blir også satt bort i en liten periode. Nå må jeg ha tid til å virkelig tenke over hvordan jeg vil ha den på denne veggen. Som interiør gal og blogger er det lett og ta litt av i hus, det kan være vanskelig å finne balansen. Det er den jeg leter etter nå. Og la det som er virkelig flott få lov til å skinne med all sin prakt og ikke la det måtte slåss om oppmerksomheten av mange andre ting.


Resten av dagen skal brukes til å rydde kjellerstuen (der skjenken har flyttet inn) og gjesterommet. Mannen har endelig fått tid til å begynne med trappen igjen, så nå krysser jeg fingrene for at den snart blir ferdig. Ha en flott pinsedag.


Klem

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei snuppa :) så fine bilder, er så trivelig å være inne hos deg! Skjønner godt hva du mener med ommøblering og hvordan ting skal se ut hjemme.. Av og til blir man ikke helt klok på det... Jeg er litt usikker på sofan vår, kunne tenke meg å skifte ut, men finner ikke den rette ;) Så da må vi ha skinnsofan litt til.... Når er det dere skal gifte dere? Du blir nok en vakker brud :) klem til deg <3

Marlene sa...

Herlig spisekrok til å bli glad av!
Elsker alle de fine putene på benken din.
Ha en finfin onsdag!

Hildemiho sa...

jeg syns du har det så fint i hjemmet ditt, og jeg også kjenner meg igjen i omøbleringstanker og usikkerhet om hvordan jeg egentlig vil ha det...og hvordan man plutselig ikke ville ha det helt sånn likevel...hi hi
Jeg leste forresten artikkelen om huset ditt på nett. så masse fine bilder av ditt fine fine hjem!!

Signe sa...

Så utrolig koselig du har det på kjøkkenet ditt! Herlige farger :)

Klemog en finfin søndag til deg!

Unknown sa...

Jeg syns det ser veldig bra ut sånn som du har gjort det nå, og skjønner veldig godt det med at rot hoper seg opp der det liksom ligger til rette for det. Hva med en bildelist eller to over boksen på hjul, eller bare et bildecollage av printa bilder?

Loppedilla sa...

Liker stilen din :) fine bilder!
har steltonkanna selv i blå mintgrønn og rød :) gul va jo kult da!