mandag 30. mai 2011

Spent


Har sommerfugler i magen og er spent på dagen i morgen. Gleder meg til å fortelle dere hva som skjer, må liksom bare se resultatet selv først. Helgen har vi brukt i Lyngdal hos våre kjære venner, deilig å bytte stue  og få litt ny energi. Vi ble servert det aller beste vi vet om, biffteki. Dette er en gresk rett og er små kjøttboller med fetaost inni. Krydder var i butikkene før, men santa maria har sluttet å selge det i Norge. Vet at de selger dette krydderet i Sverige, så hvis noen noen gang er der og hadde hatt bry til å sende meg, vill jeg vært evig takknemmelig.
Da vi kom hjem hadde vi en deilig smootie og et nytt fat fikk pryde stuebordet. Tre svarte søppel sekker med klær, sengetøy og annet vi ikke bruker lengre ble rensket ut av klesskapet i går.  Om det er nå er tomt? Neida, enda mye å ta av, hehe.



På onsdag trekkes blogglotteriet så det er fortsatt mulighet til å være med. 
Ønsker alle en super dag i morgen. 

Klem

13 kommentarer:

Unknown sa...

Spennende! Gleder meg å høre om hva det er:)

Høres ut som dere har hatt ei koselig helg i Lyngdal. Kanskje vi har felles kjente? Det er jo tross alt hjembyen min;)

Henriettes hus sa...

Åhhh så spennende ♥

Hørtes ut som en koselig helg med gode venner ♥

Ha en fin fin mandagskveld.

Klem Henriette

Vilmelinas liv - Ellen-Marie sa...

For en fin blogg du har! Titter litt rundt hos deg jeg :)
Blir spennende å følge deg videre!
God kveld!
Klem Ellen

Hildemiho sa...

hva skjer i morgen?! nå ble jeg nysgjerrig!! og ja du kan bare glede deg til køben - jeg er forelsket i byen rett og slett, og for oss interiørintereserte er det jo en shopping og inspirasjonshimmel. og gifte deg der og?! det hørtes jo fantastisk ut. masse lykke til med bryllupsforberedelser.
klem klem

Anonym sa...

Heia vennen!

Hmm... ja hva skjer i morgen?? :) Hehe.. jeg er jo ikke nysgjerrig... Og spennende med snart trekning av give away! :) Så du har lagt ved en av stoffene som du brukte i puta du lagde til meg. Så her krysser jeg fingre og tær. Hehe....

Det med å lage header er ikke så vanskelig. Hvis du laster ned Picasa 3, så kan du redigere bildene dine der, og blant annet lage kollasj som jeg har gjort! :) Det er kjempegøy når man begynner å få taket på det. Du som tar så mange flotte bilder må jo gjøre det.

Bryllupsforberedelser... å... spennende. Vi har tenkt på å gifte oss kanskje om et par år. Gleder meg også til å planlegge, og se på brudekjole og det som hører med. Men, vi har bestemt oss for å ikke ha noe stor bryllup. Det skal være intimt med våre nærmeste familie og venner! :)

Tenker du blir e fiiiin brud jeg!

Ha en fin kveld! :)
Mange klemmer til deg fra meg!

Signe sa...

Spennende :)
Og biffteki høres jammen godt ut, det har jeg aldri smakt!

Ha en fortsatt finfin mandags kveld :)

PillePalle sa...

Bare elsker ditt fargerik :)
Nå ble jeg nysgjerrig, vet du!
Klemmer fra PiPa

Loppedilla sa...

Likte rommet! veldig flott!

Kristine sa...

Heihei:-)
Fin blogg du har, eg må stadig innom å lese/sjå litt:-)
Bifftiki har eg ikkje smakt, men det høres veldig godt ut! Så det har eg lyst å prøve å lage ein gang! (har du oppskrift?)
Det meste av gresk mat er jo fantastisk!
Kva heiter det krydderet du tenkte på?kanskje eg har det! (eg hamstrer krydder når eg er på Kreta, sånn at eg kan nyte den greske smaken her heime)

Svenngården sa...

Biffteki..? Det hørtes lurt ut! Skulle gjerne ha prøvd.. Om du lager det en gang, hadde det vært nice å sett oppskriften!

Og jammen er jeg spent på hva du har på gang :D

Klem!
Amalie

Elisabeth, innerst i veien sa...

Biffteki høres godt ut, det må jeg google. ☺ Dumt når favorittvarer forsvinner fra hyllene. I Norge er utvalget så snevert. Det krydderet var rett og slett ikke populært nok til å få verdifull hylleplass i butikkjedene (ja, jeg kjenner noen som har jobba på Santa Maria). Godt det er å få tak i nabolandet da.

Anonym sa...

Så gøy å se deg i Boligavisen:-)
-Desiree-

Kokosbollerina sa...

Heia! Innom for å gratulere med en flott artikkel i boligavisa. Kjente igjen de fine putene dine med en gang jeg så den. :)