torsdag 26. mai 2011

Reprise






Noen bilder fra stuen, det blir litt reprise. Her regner og blåser det, surt rett og slett. Frk Lykkelig VIL ha sommer NÅ, hihi. Har lyst til å komme hjem fra jobb og legge meg ut i sola på terrasen. Det har vært noen hektiske uker i det siste så det skjer ikke så mye nytt i hus. Hr. Lykkelig hadde bursdag i går så tirsdagen gikk bort i kakebaking. På menyen stod gulerotkake, ostekake og kyllingsuppe til middag. Vi feiret dagen sammen med familien. Nå skal det ryddes litt også skal jeg slenge med i sofaen med min nye bok, Saras nøkel anbefaler denne på det sterkeste klarer nesten ikke å legge den fra meg. Å ja, vi har kjøpt et nytt oliventre, elsker å ha oliventrær i hus.

Klem

7 kommentarer:

MøbelPøbel sa...

Fargerike og deilige bilder fra stuen din<3 Det House Doctorpleddet er sååå fint..ønske*
Klem

Kattipuh sa...

Så fint du har det, ser ut til at pus også trives:-) Og ostekaken så deilig ut! Jeg elsker kaker.

Anonym sa...

Koselig med bursdagsfeiring og kaker! :) Ostekake er faktisk en av mine favoritt kaker... mmm.... Og oreokake... enda mer mmmm....

Fine bilder som du alltid viser til oss! Elsker å være inne hos deg. Du har veldig lik stil som meg :) I like it!
Jeg har faktisk bursdag i dag.. Og har ikke bakt en eneste kake... men tenker å gjøre det til helgen da vi skal feire litt mer :) Da blir det vel en ostekake!

Ha en fin kveld!
KLEM

Loppedilla sa...

LIker stilen din! kjempefin stue!

Rosa sa...

Skjønner hva du mener, selv om jeg synes det er skikkelig kos når regnet trommer på vinduene også:-)
Våren kommer nok snart tilbake, skal du se!

Jeg står på venteliste på biblioteket på den boken, gleder meg til å begynne på den. I mellomtiden får jeg kose meg med litt krim:-)

Ha en deilig helg, frøken!

Klem, Rosa

Datt sa...

Digger den blomsterpotta! Og pusen.... Hihi... ;)

Tullefrans sa...

Hei hei!

Jeg kom over bloggen din via Bloglovin´ nå, og er herved fast følger! Det er virkelig flotte bilder du viser frem, og for nye lesere som meg blir jo en reprise bare gull.

Ha en god ukestart! :)