tirsdag 25. januar 2011

Svarte detaljer


Nå har jeg noen svarte puter, bordbrikke, skinn og rammer i hus. Jeg har hatt behov for å dempe pastellene litt, hvertfall til våren kommer. Også har jeg nok en mann som er super takknemelig for akkurat dette, så blir det ikke bare sukkersøtt rundt han. Jeg var snill kjærest tidligere denne måneden og kjøpte nye høytalere til mannen. Jeg synes selv de er super kule og størrelsen er perfekt. For angst av tanken på store masive høytalere som tar hele stuen. Vi har hatt det skjønner dere og det er ikke vakkert på noen måte. 

Ellers så hekles det svart kant rundt alle bestemorsrutene. Synes dette gjorde at fargene kom enda sterker fram. Så har jeg et lite problem, jeg har prøvd å sy rutene sammen og hekle dem sammen,  men jeg blir ikke fornøyd med resultatet. Noen av dere som har noen tips eller oppskrifter på hvordan man hekler/syr sammen et bestemorsteppe. Blir kjempe takknemlig for tips.

Klem fra meg

9 kommentarer:

Lattermild sa...

Har tenkt å teste denne når jeg har nok ruter:
http://www.wardi.dk/2009/06/granny-square-joining-tutorial.html

Lindi sa...

Nydelige bilder og farger ;D

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Kan være greit å variere litt med fargan. Kjæmpefint med litt svart innimellom de andre fargan dine:)
Bestemorsruter e jo bare så fine, glede mæi til å se de ferdig satt sammen:)
Fin kveld til dæi

klæm

Gollass sa...

Åh for noen flotte farger i de rutene, gleder meg til å se teppet ferdig. Jeg har heklet en pute i bestemorsruter som jeg har heklet sammen, ble godt fornøyd med det. Du kan jo ta en titt hos meg å se hva du syns;-)
Klem Elin

Janniche sa...

Ganske lekkert med svart og hvitt også - selv om jeg er veldig svak for pasteller... Kjempefine farger i teppet! Blir spennende å se det ferdig! -har desverre ingen stor erfaring med å sy sammen heklalapper...

Tirsdagsklem
Duse Pasteller

Aina - Pudderkvastrabagast sa...

Ser fint ut med svart kant. Jeg fulgte en oppskrift fra Drops, la ut link på bloggen min her om dagen: http://ainak.wordpress.com/2011/01/18/neida-du-ser-ikke-feil/

:) Aina

Andregasellen sa...

Så fine heklelapper, det blir nok et kjempefint teppe!Jeg har også problemer med å montere sammen lapper når jeg hekler lappetepper, det blir aldri sånn som jeg har tenkt.Men nå hagler det jo inn med tips hos deg, da er det bare å følge linkene:)
Lykke til med teppet og ha en finfin dag:)

Anonym sa...

Hei! Så fine lapper!! Jeg pleier å legge lappene sammen rett mot rett, og så syr jeg desammen i det som da blir de ytterste masketrådene, gjennom begge fra den ene siden,så gjennom neste fra den andre siden....(hvis du skjønner...? Burde kanskje vist det på bilde...) Jeg synes dette blir finest. Har prøvd å hekle de sammen, men får da en kant mellom lappene. Dette kan jo gjøres dersom en ønsker denne effekten som en detalj...
Lykke til :)

Marit

cara mengobati wasir dalam sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.