søndag 21. mars 2010

Vi har KJØPT hus


Eller vi har kjøpt oss enderekkehus i Kristiansand. Vi er så ekstremt glade, bitene begynner å falle på plass. Hr. Lykkelig har fått seg jobb og jeg holder på å søke. Det skal bli deilig å flytte litt nærmere hjemme, også blir det kjekt å bli kjent på en ny plass igjen. Jeg fikk ikke til å legge inn bilder i fra huset, men det skal jeg prøve å få gjort i et annet innlegg.
Vi kan flytte rett inn, jeg skal bare male litt. Men det er utrolig rart at vi nå har vært i Sandnes i tre år og at jeg allerede er ferdig med skolen nå til våren. Vi kommer til å savne Sandnes og Stavanger, og alle de fantastiske vennene vi har fått her. Det blir nok vanskelig å dra, men utrolig deilig å få vår egen plass.

Det ble jo også tid til litt shopping i helgen, jeg fikk kjøpt meg en del nye godbiter i fra StoffogStil, så nå kan jeg sy som bare det. Også fikk jeg brukt et gavekort jeg hadde.



Det hvite fatet over fikk jeg av min kjære, en liten gave siden vi hadde kjøpt oss hus:-)

Den nye blomsterpotten og de søte kyllingene ble kjøpt får gavekortet jeg hadde. Kyllingene er helt fantastiske i nebbet og i halen har de tørket lavendel, så de lukter deilig.
Men så var det tiden for å begynne å spare, det er godt over to måneder før vi overtar huset og jeg har ikke mulighet til å sløse en krone til. Så da skal jeg gjøre så godt jeg kan, jeg får heller sy og kose meg hjemme. Disse månedene kommer til å gå rakst...

Ha en flott uke alle sammen.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer :D
Flytting er ett sabla styr men uten tvil verdt det :)

Christine sa...

gratulerer så mye med nytt hus :D gleder meg til å se hvordan du får det :D blir nok kjekt å flytte :D

KIND BY NATURE sa...

Gratulerer:-)

innil sa...

Gratulerer med nytt hus! Gleder meg til å følge med på bloggen videre for å se hvordan dere får det! Kjempespennende:)