onsdag 10. mars 2010

"Svigermor på loftet"


Ja så ble overskriften "svigermor på loftet" i mangel av noe bedre. Hun skulle ha visst. Sist vi var hjemme nevnte jeg min jakt etter gamle retrostoffer til henne. Jeg spurte da om hun hadde noe liggende, hun trodde ikke det fordi det ikke var lenge siden de hadde ryddet og kastet en hel del. Men hun skulle tenke på meg. Dette resulterte i at hun kom seg opp på loftet for å lete og når jeg kom hjem fra Barcelona stod det er hel pose med dette nydelige retrostoffet til meg. Jihuuuu, endelig var det min tur. Det er bare så vakkert i de forskjellige lilla-nyansene. Jeg føler meg veldig heldig og er kjempe glad i svigermor og hennes store spennende loft, hihi.

Jeg har så mange ønsker for tiden, har vært inne på The fabric company og sett på de skjønneste Liberty stoffene. Det hadde vært så kjekt å bestilt litt, men er redd for at frakt og toll vil bli for dyrt og gjøre det hele litt sursøt. Av og til hadde det var kjekt å bo i Danmark.

Et annet av mine intense ønsker er en skolebransje fra Frou-frou, jeg er neste inne daglig og det blir bare færre og færre skoleplanskjer igjen.



Liker alle tre jeg, men holder en liten knapp på den nederste. Selv om jeg helst vil ha en av de plakatene som står oppe, eller hva synes dere?
Da er det bare å begynne å spare, og forhøre seg om hvordan det virker med frakt og toll fra Danmark. En vakker dag skal jeg nok blir eier av en skoleplansje.

Ha en fortsatt kjekk uke.

Klem fra Ann Kristin

2 kommentarer:

Mrs. Monday sa...

På bloggen min ligger en liten award til deg! Takk for en inspirerende blogg!

God helg fra Miss Monday

Maya: sa...

Så heldig du er med en slik svigermor, hihi. Herlige stoffer, gleder meg til å se hva det blir av det:)
Jeg elsker Gaudi! Jeg var i Barcelona, gud hjelpes, for 10 år siden(!?!). Der følte jeg meg plutselig veldig gammel, hihi. Uansett. Gaudi er herlig og jeg er megafasinert av ham og det han laget! Fine bilder:)

Maya