torsdag 25. februar 2010

Min sofakrok

Enda en kjekk utfordring fra Christine med bloggen GUN HIP, SWOLLEN LIP. Christine ønsket bilder fra sofakroken, hun er i gang med en liten forandring i sin egen stue og trengte litt inspirasjon. Så håper mange hiver seg på, gå inn på bloggen hennes for å se.

Trenger litt påfyll selv, sofakroken har ikke blitt noe særlig forandret siden sist gang jeg viste dere stuen vår. Men har forandret litt på pynten og dillet. Gleder meg til å se alle stuene Christine får bilder av.



Har selv flere prosjekter på gang når det gjelder å sy nye pytetrekk, lage flere lappetepper osv. Må bare finne tiden til det.

Klem fra Ann Kristin:-)

5 kommentarer:

Châtaigne sa...

For en fantastisk vegg! Jeg elsker lilla:-) Og kombinasjonen lilla, turkis var jo helt til å spise opp. Likte veldig godt sofakroke din! Gleder meg til å se lappeteppe/pute-prosjektene dine etterhvert. Hilsen fra Kastanjedamen

BlandetLoft sa...

åh fy søren så digg. Den der lilla veggen der gjorde susen. Elsket vinduskarmen!
Hilsen fra BlandetLoft

Maren - midt på jorden sa...

Så fint! Her gikk det en lilla tråd gjennom stua, helt herlig! Synes også det var fint å se hvordan hunden din og pusen din har stirrekonkuranse på det øverste bildet:)

Kaspara sa...

Hei Ann Kristin
Den lillafarven på veggen er så lekker! Det er akkurat den nyansen av lilla jeg liker så godt. Dessuten har jeg alltid vært så svak for de hvite gjøkurene. Vi hadde gjøkur i barndomshjemmet mitt, riktignok brunt, men tror jeg blir litt noatalgisk av disse gjøkurene. Forøvrig var den trearmede lampen i innlegget under den fineste jeg har sett av denne typen! Likte så godt fargene på lampeskjermene. Den hadde jeg ALDRI klart å passere.
Lykke til med skoleoppgaven din og ha en fornøyelig helg!
Klem Kaspara

Christine sa...

elsker den lilla veggen din altså :D den gjør liksom hele rommet, og gjøkuret er jo bare prikken over i'en! :) du har så herlige farger!