søndag 28. februar 2010

Første tegn av vår og ny pute



Hr Lykkelig kom inn fra en luftetur med hunden og med glede i stemmen fortalte om de første snøklokkene i hagen. Snøen har begynt å smelte her og i går kom det regn får første gang på lenge. Trodde virkelig ikke jeg noen gang kom til å bli så glad får noen regndåper. Selv om vinteren har vært fantastisk og vi aldri mer kan klage over at det ikke er hvit vinter, så skal det bli godt med vår og grønnt gress.



I løpet av helgen har det også blitt tid til en ny pute. Jeg var nok litt utålmodig når jeg holdt på, så rutene klaffer ikke overalt. Trenger nok et kurs i hvordan man virkelig skal gjøre lappeteknikk, men foreløpig fungerer min måte greit nok.
Den store bestemorsruten ved siden av skal også bli et putetrekk til slutt, jeg må først tenke ut hvordan jeg greiest mulig skal sy det. Noen som har gjort det før og har noen ideer?

Eller har det vært en herlig helg, har baket vaniljesnipper, oppskriften fant jeg på bloggen Kasparas regnbue. Disse kan jeg virkelig anbefale, slanking og bikinisesongen ble helt glemt da jeg tok en bit, hehe. Nå skal jeg og min kjære ha en avslappende søndag foran tven..

Klem fra Ann Kristin


6 kommentarer:

Christine sa...

så nydelig puten ble :D mamma har lagt en sånn til meg, hun har heklet både forstykke og bakstykke, lagt en pute inni, og heklet sammen rundt hele kanten :D blir kjempefint!

TUSEN VASER sa...

Åhhhh så fina färger!!

Mette baardsgaard sa...

så flinke du e!! e du hjemma i stavanger i Påsken eller drar dokker til Kristiansand/farsund? eg e hjemma fra 27/3-5/4! hadde vært kjekt å treffa deg då! klem fra Danmark!

Hege sa...

Misunner deg som er så flink med håndarbeid og diverse! Blir jo like fasinert hver gang jeg ser det nye du har laget:)

Og forresten, klokka er jo over 00:00, så da kan jeg si Gratulerer med dagen:) Håper den blir fin!

Cecilie sa...

Første gang jeg er innom bloggen din. Den var kjempeflott!
Du har en utrolig fin og personlig stil. :)

Legger meg gjerne til som følger. :)

God helg!

Klem, cecilie

PillePalle sa...

Fin pute og flotte heklerier!