søndag 7. november 2010

Velkommen inn i vår nye stue
Da kunne jeg endelig vise dere det ferdige resultatet av stuen. Vi er super fornøyde! I helgen har vi kost oss med gode venner og god mat. Vi har endelig hatt god plass til å ha folk i stuen noe som jeg virkelig setter pris på. Det har vært koselig å vært på kjøkkenet også de kveldene vi har hatt folk, men vi har savnet å kunne invitere folk opp i stuen. Det er litt bedre å skli ned i en god sofa på kvelden. Vi hadde plass i stuen tidligere også, men det ble litt trangt og vi hadde ikke noen mulighet til å få plass til flere sitteplasser enn det det allerede var.
Den nye stolen er fra ikea, det sammen er lampen i taket. Lampen fikk jeg for 150 kr så inntil jeg finner drømmelampen kan den få lov til å henge. Ellers så hadde jeg alt det andre, men føler at tingene ser helt forskjellige ut nå i denne stuen enn hva de gjorde før vi pusset opp.

Gleder meg enormt til jul nå, og den nærmer seg med storm skritt. Kjenner jeg er litt mer tilbake både i form og når det gjelder inspirasjon og blogglyst.
Ha en deilig søndag alle sammen.


14 kommentarer:

AM sa...

Dere har all grunn til å være fornøyde, dette var superfint! Du er kjempeflink til å innrede og ta bilder, jeg fikk veldig lyst på sånn stue! :)

Lindi sa...

Kjempefint! Likte lampen veldig godt jeg! Og nydelige puter i sofaen, og digger gjøkuret på veggen :D

annicken_j sa...

Tusen takk :)
Jeg digger stuen din, jeg liker fargen på sofaen, jeg liker alle de fine putene o.l du har sydd, jeg liker krakken, jeg liker det lille bordet, jeg liker den nye ektorp stolen, jeg liker lampene, jeg liker alt!! (min sambo likte det også)
Godt jobba :D:D

Rosa sa...

Så fint det ble!
Ja, nå var jeg aldri i tvil om akkurat det da, men gøy å se tingene sammen på en ny måte!
Kjempekoselig stue og sofakrok, men det som virkelig fikk meg til å DÅÅÅNE var Kartell- lampa... OJOJOJ!!! Har veeeelig lyst på den selv, men det er nok desverre ingen prioritet akkurat nå... så da får jeg heller glede meg over å se på din;-)

Ha en fortsatt deilig søndag, godt å høre energien er tilbake:-)

Klem, Rosa

ffluwer sa...

Hvor er det bare en flot stue. Den ser virkelig hyggelig og lun ud. :-)

KH Ffluwer

Marlene sa...

Så ut som en veldig hyggelig stue! Tipper at det er fine kvelder der.
Finfin blogg du har!
Glad søndag!

Ellen sa...

Stua er kjempefin!!Dere har all grunn til å være fornøyde ja:)Det er så lyst og lekkert, og det er så mange fine detaljer.Jeg elsker det turkise bordet:)Masse masse fint.
Flinke dere:)

Mollie sa...

For en utrolig snasen stue! Her har det veldig veldig fint. Liker bloggen din, som jeg oppdaget nå (supert med de NIB-utfordringene asså, da finner man så mye spennende!)

Ha en god kveld, hilsen fra Mollie

Christine sa...

Så nydelig dere har fått det :D Elsker gulvet i stuen og alle de fine fargene du bruker.

Og tusen hjertelig takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Er godt å være tilbake :) Og selv om jeg har vært borte en stund, så er din blogg en av de faste jeg har vært innom ;)

Tove sa...

Utrolig fin stue, ALT er jo superfint!

Førstegasellen sa...

Nydelig stue!! Så fine møbler og farger og mange mange flotte detaljer!! Den soppen med lys i falt jeg bare helt for:) Ser ut som den har en herlig farge!

Tusen takk for veldig koselig kommentar hos oss om senga som er på plass:)

Svenngården sa...

Grattis med ny stue!
Det ble virkelig kjempefint :)
Du har så herlige farger i heimen!

Ha en fin Tirsdag!
Klem!
Amalie

an-magritt sa...

Jeg sier bare WOW!
Her var det lekkert! UTroolig flott!!

Heldige du!

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.