søndag 14. november 2010

En helgetur til Sandnes

Jeg har endelig hatt tid til en helgetur til Sandens. Savnet har vært stort, meg og min gode venninne Trine (som også er bak bloggen kreativt tommel) har hatt noen deilige dager sammen. 
Vi har blant annet vært innom Smak i Sandens og Villa Rosa. I Stavanger besøkte vi Ting, Kremmerhuset, Søstrene grene, Hos Tora og spiste god mat. Det har vært veldig godt å slappet litt av.
 Flott papir og en eske fra smak

 
Også den beste tingen den store telysholderen. Elsker disse glassene og ble super glad når jeg så den nye størrelsen på Villa Rosa i Sandnes.
 
 Flott juelpynt fra søstrene grene, billig var det også.

Og verdens beste pukkate, for ikke tak i den i Kristiansand så da hamstret jeg litt i Stavanger.

Det har vært super gøy med all responsen på julekulene mine under. Kulene er kjøpt her i Kristiansand på blant annet Anekse og den Blå Dør, super fine butikker som er verdt et besøk.

17 kommentarer:

an-magritt sa...

SÅ vakker blogg du har!
Herlig å se på bilder og lese.
Vakkert papir og boks, slikt vil jeg også ha... ;)

Kommer gjerne igjen!

Klem An-Magritt

an-magritt sa...

Jeg må legge deg inn i blogglisten min!

:)

Linda sa...

Herlig med en slik vennindetur med både kos og shopping!
Digger stilen din!
Er stadig innom hos deg og kikker;O)
Har selv hatt en laaang bloggpause, men er nå tilbake igjen med en helt ny blogg, Dennis og meg.

Ha en fin ny uke!

MøbelPøbel sa...

Så mange flotte ting du har kjøpt! Jeg har en lik lilla boks..og det er turkise papiret er så fiiint.."snopet" meg boksen i dette mønsteret i går.
Flott søndagskveld til deg:)

Lill Therese sa...

Heihei! Mye fint du har kjøpt deg på tur! Vil bare tipse om at Drømmeplassen i Skippergata selger Pukkate ;) Nyt de siste timene av helgen! :)

Christine C sa...

Deilig med litt tid til shopping og kos! Så mange fine ting du fikk tak i - jeg skal jammen skrive til julenissen og si at jeg ønsker meg en Søstrene Grene butikk i nærheten, de har så mye fint :-)
Kos deg med det som er igjen av helgen.

Mollie sa...

Åh gisp, det papiret var utrolig fiiiiint! Digger esken også :-)

Ha en strålende kveld :-)
Hilsen fra Mollie

PillePalle sa...

Så fine ting du har fatt kjøpt i Sandnes!
Hilsen, PiPa

Christine sa...

så mye fint du har fått deg :D vet ikke om du har sunkost i nærheten, men de har hvertfall tatt inn pukka te, til kun 49,- esken :D jeg var og kjøpte meg en variant med lakris og kanel i dag, nam nam :D

Anonym sa...

Hei vennen.
Koselig innlegg.
Beklager sent svar, men jeg har vært syk. Måtte gå hjem fra jobb på mandag, kastet opp, var også hjemme i går. Men nå er jeg endelig frisk, hater å være syk :)

På bokstavene har jeg bare brukt decoupage lim, funket som bare det:)

Det var så koselig å ha deg på besøk, gleder meg til neste gang :)

Ha en fin dag.
Stor klem fra meg.

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så koselig med Sandnesbesøk da! Også masse fint du har shoppa dæi. Likte julepynten fra søstrene grene. Må nok ta mæi turen innom der igjen snart.
Herlig papir du har kjøpt med dæi.
Ha en fin kveld. klæm

Minmill sa...

Om jeg synes du var frekk? Nei, ikke i det hele tatt. Sånn må du ikke tenke. Jeg ble litt paff og etterpå kom jeg på at jeg skulle ha presentert meg selv med navn og gode greier. Men du vet. Inne på Hansen og Co vrimler det jo av mennesker og ikke akkurat stedet for store samtaler. Hvis jeg treffer deg en annen gang så håper jeg at vi kan prate litt ekstra. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ser meg. :)))

Akkurat nå sitter jeg og jobber. Skal snart skru på TV en og se House før jeg kryper til køys. Måtte bare innom her og si noe først.

Lykke til med skråbånd sying. Lett som en plett.

Klem Minmill

Anonym sa...

Pukka te får du på Drømmeplassen;)

Ellen sa...

Ah, så mye lekkert!!!Herlige saker.Så koselig med venninnetur!Jeg følger bloggen til Trine jeg, den er råfin:)
Ha en flott kveld!

Anonym sa...

Var innom Home and cottage på sørlandessenteret i går. Der selger de og Pukka te.

Frk lykkelig med farge sa...

Hei Anonym.

Uff jeg skrev litt utydelig om pukka teen, det er bare den lilla pakken jeg enda ikke har funnet i Kristiansand. Ellers har jeg kjøpt mye te på home ande cottage.
Men takk for tipsene og sorry for uklar skriving.

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.