søndag 1. november 2009

Ny settehylle

Det som er så fantastisk med denne bloggerverden er at man får så utrolig mye inspirasjon og ideer fra andre bloggere. Det er som en kjempe stor godteributikk, og man kommer i kontakt med utrolig mange kreative sjeler. Inne på bloggen: gunhipswollenlip.blogspot.com måtte jeg bare låne noen av ideene. Hun hadde fikset opp gamle settekasser, og disse ble bare utrolig fargerike og kitschy. Så da var det å kjøre bort på fretex i full fart for å se om de hadde noen settekasser til salgs. Og heldig som jeg var, stod det to stykk og ventet på meg.

Inne på bloggen hadde hun også laget en link til en side hvor man kunne bestille prøver med tapet som hadde 70-talls mønster. Siden heter: http://www.wallpaperfromthe70s.com. Jeg klikket meg rett inn og bestilte prøver, det koster 0,50 euro for en prøve. Så jeg ente vel opp med 13-14 forskjellige. Det tok ikke lang tid før pakken lå i postkassen, bestilte på onsdag og fikk dem på lørdag.
Tapeten skulle klippes ut til de forskjellige rommene i settehyllen, og gi den et unikt uttrykk.

Her er mitt ferdige resultat, og jeg er kjempe fornøyd, brukte hobbylack fra panduro nr 28. Farge synes jeg ble utrolig stilig, i mitt ellers så lilla hjem:-) Har en settehylle til som skal gjennom samme forvandling, men med en litt annen lillafarge. Bilder av den blir lagt ut så fort den er ferdig. Takk for mye inspirrasjon Christine...

4 kommentarer:

Frk. Fosli sa...

Hei!
Så fin den ble! I dag var det endelig min tur, og etter maaaange loppis-besøk gikk jeg i dag stolt hjem med en settekasse under armen :) Har jo sett mange lekre varianter her i bloggverdenen den siste tiden, men nå ville jeg likevel google litt og da kom jeg inn hit. Koselig blogg. Gleder meg til å se den neste settekassa di også!
Ha en fin søndagskveld!

Christine sa...

så fin settekassen din ble :D har ikke sett den formen på dem før, var kjempekul :D heldig du er som fant to stykk! :)

må nok bestille meg noen nye tapetprøver jeg også, er i gang med settekasse nummer 3 nå! har malt og malt i kveld, bruker også hobbylack fra panduro, og i dag var det en gul variant som stod for tur, kjenner tålmodigheten snart tar slutt! har malt to strøk og enda er den ikke fin :( den lilla dekker jo såååå godt, så dette var ikke gøy i det hele tatt!

Tonje sa...

Så utrolig heldig du var som fant settekasse... jeg leiter hver gang jeg er innom bruktbutikker eller loppis, fretex... men ingenting enda... trur neste steg er å sette bestefar på jobben... takk for tipset... http://www.wallpaperfromthe70s.com
Finner jeg en settekasse blir det nok et lite kjøp derifra:)

Keep up the good work!

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.