søndag 22. november 2009

Ny blomst og julekranser...

Jeg har kjøpt meg ny blomst på ikea. Den skal vel igrunne stå ute, men man kan visst ha den inne i en måned. Synes det ble så koselig, får følelsen av snø og vinter når lysene er tent og det er mørkt ute. Det er gøy med nye blomster, og spesielt når det faktisk fungere. Jeg har hatt et par tilfeller der jeg har kommet hjem med nye planter som jeg tror kommer til å bli kjempe fine i leiligheten, men så passer de bare ikke inn. Det er jo også en bonus om plantene overlever, hvertfall hvis det er planter man er glad i. Jeg har det litt sånn med oliventrærne mine, de er ikke glad i å være inne om vinteren og det er en kamp å få den til å overleve til neste vår. I fjord lå det en krans av blader rundt det ene treet hver morgen, helt til en venninne kom å sa at det trengte mer vann. Det er ikke alltid like lurt å høre på de som står i butikkene, der hadde de sagt at treet trengte veldig lite vann når det var inne om vinteren. Men nå får de godt med vann nesten hver dag og begge trærne skal snart bli julekledd med kuler og glitter:-)Har fått meg ny engel også, denne tror jeg skal få stå på fatet hele julen, ble ganske stemningfullt. Tror jeg begynner å få nok å henge på juletreet, vil ikke ha det for overfylt heller..

Ble visst mye nytt i dette innlegget, men men. Denne julekransen kjøpte jeg på Åhlens tidligere i uken. Og nå har den allerde kommet opp på døren inn til kjøkkenet. Jeg vet ikke hva det er i år, men jeg kribler etter å begynne og pynte til jul. Har forresten kjøpt nye papir stjerner til vinduene, siden jeg aldri har hatt slike før så ble jeg så i tvil på hvordan de skal henges opp. Skal sokkelen og pæren henge helt oppe i toppen av stjerne? Er ikke der litt brannfarlig? Hvordan fester man stjernen i det hele tatt? Håper noen kan hjelpe meg med dette lille problemet. Vil helst henge opp stjernene så fort som mulig:-)


Her har jeg startet på et lite prosjekt, altså den adventskransen du ser over. Foreløping har jeg bare festet lysene, men hvis dere har noen ideer på hvordan jeg videre kan dekorere den så blir jeg veldig glad. Kreativiteten har stoppet litt opp i det siste, tror det er eksamenslesingen som krever sin plass oppe i hodet, hihi:-) Så jeg blir veldig takknemlig for de ideene som kommer.
Ha en fortsatt fin søndagskveld.

3 kommentarer:

Christine sa...

jeg sikla også litt på den blomsten der når jeg var innom ikea forleden dag, hehe :P men det står dårlig til med de grønne fingrene mine, så jeg lot være.. alle blomster dør visst bare hos meg :P

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obar herbal manjur alami sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal