søndag 27. november 2011

1. advent

Vi startet dagen med en god froskost og tente det første adventslyset, nå har nedtellingen begynt. I fjord hadde vi masse snø på denne tiden og julestemningen var til å ta og føle på helt fra slutten av oktober. Nå pisker vinden på utsiden og det er riktig så surt, men men inne kan man hvertfall kose seg og forberede seg til julen.


Tenkte det var greit med et lite gjennsyn med stuen. Sist jeg viste den fram hadde vi ommøblert. Det tok ikke mange dager før vi flyttet rundt på tingene igjen. Det var gøy så lenge det varte, men har nok funnet ut at stuen er finest sånn som den er nå. 


Hadde jeg hatt KJEMPE stor tomt og hage skulle et lerketre fått lov til å pryde det ene hjørnet. Da kunne jeg plukket inn så mye lerk jeg ville. Men med en liten hageflekk i et byggefelt så hadde nok ikke det slått så bra an. Foreløpig er de lekegreinene jeg har fra Sandnes, har spart på dem for jeg har enda ikke funnet et tre til å plukke av her i Kristiansand.





På stoff og stil har de endelig fått trykknapper. Så fredagskvelden gikk til å prøve ut forskjellige stoffer for å se hva som gjorde seg best på en liten knapp. Fant nok ut at det meste av retrostoffene jeg har har får store trykk så det ble finset med nyere stoffer. Kan anbefales som tidsfordriv på kveldene.

Utrolig kjekt at så mange enda følger meg og legger igjen kommentarer. Ønsker dere alle en strålenede søndag.

12 kommentarer:

Linda sa...

Hei!
Koselig i din stue:)
Skjønne knapper du har laget.
Lerkegreiner kan du finne i Baneheia.Ta turen inn fra St.Hansgaten ved siden av fylkeshuset.følg den til tops,vei rett opp i skogen.Gå turstien til venstre med utsiktspunkter mot byen.Lykke til med skatejakt.Bare spar et par greiner til meg.
Ha en fin uke!

Anna Marie Weinreich sa...

Fantastiske billeder fra en hjem, hvor der rigtig bliver hygget. Her i Danmark er der orkanstyrke derude, så vi varmer os under tæppet indenfor og tænder det første lys :)

KH Anna

Unknown sa...

so simple but so beautiful!

Høytrykk sa...

Stua deres er så lekker! Liker!

Gratulerer så mye med bebis i magen! Lykke til i resten av svangerskapet og kos deg med den lille krabaten som tumler rundt der inne. :)

PillePalle sa...

Godt å ha deg tilbake! Velkommen! Fin stemning hos deg. En fin adventstid ønsker jeg deg! Klem, PiPa

Minmill sa...

Lerketrær er det nok av i Kristiansand. Hint: ved vesterveibroa blant annet. :-)))) Ikke ta så mye da. Jeg er litt lei av lerkekvister jeg. Jeg kommer nok til å hive ut mine rett etter jul. Går heller for vanlige kvister en stund framover nå.

Dere har det veldig fint hjemme. ;-)

24 sa...

så koslig det var her :)

god 2.søndag i advent i morgen,
snart jul alt!

Henriette

Jatte sa...

Så koselig du har pyntet!
Den fineste pynten har 4 ben da syns jeg ;)) hihi...

Ha en fin førjulstid,
Klem Jatte♥

ThelmaT.no sa...

så koselig..tøff sofa...:-))

ha en fortsatt fin 2. søndag i advent.

dryss sa...

Så herlige fargesammensetninger! Spesielt lysestaken med guloransje, rosa, brun og hvit! Stue med mye sjel samtidig som den var stilren og moderne - well done! Ha en fin søndagskveld!

Tins roser sa...

Du har et nydelig hjem...

Ønsker deg god jul!

Hilsen Unn :)

مركز الشعلة sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.