tirsdag 19. oktober 2010

Kaos kontroll

Vi pusser opp og det tar tid og krefter. Vi har ikke så mye til til overs og den tiden vi har bruker vi på hverandre og hunden. Det stopper litt opp med bloggingen, men når stuen er ferdig kommer jeg strekere tilbake. Så noen bilder i fra kjøkkenet som jeg ikke har vist dere før for bli en mager trøst får en lite oppdatert blogg.

7 kommentarer:

bare WUNDERBAR sa...

Den fine gule vase har jeg magen til, den er så fin.. det lader til at I får et rigtigt hyggeligt køkken.. :)

Yvonnes Ymserier sa...

Herlig farge på tallerkenhylla di! Og digger alt det kule og knæsje du har satt inn i den, fatet er tøfft :)) Kjempefint kjøkken! Lykke til med oppussingen, resultatet blir sikkert veldig flott! Klemmer

En støvel og en sko sa...

Hei!
Fant nettopp bloggen din og har skummet gjennom mange fine innlegg. Liker stilen din veldig godt, og denne tallerkenhylla var supersøt. Gler meg til å følge deg videre, og lykke til med stueutvidelse.
Klem fra Sølvi

Minmill sa...

Blogg når du har lyst og tid. Vi her ute klarer oss, og kan heller glede oss til du er på plass med nye innlegg når oppussingen er ferdig. Jeg ser du har satt inn oliventreet ditt. Pass på det så det ikke tørker inn. Mitt står ute enda, og det tåler opptil 15 minusgrader, men ikke over lang tid. Jeg kommer til å sette mitt på loftsrommet når det blir skikkelig vinter. Det er jo så synd å ødelegge det, det koster jo tross alt noen kroner.

Susanne sa...

Hei! I dag fekk eg pakken frå deg! Tusen takk, lyktene er kjempefine! :) Dei lyser så fint opp i vinduskarmen min. Håper du får ei knallbra helg!

Klem

Rosa sa...

Hei!

Skjønner godt at ikke blogging står øverst på lista nå.
Men om du har lyst, har jeg en utfordring til deg inne på bloggen min- har du lyst, har du lov:-)

God helg!

Klem, Rosa

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Vet helt kordan det e det her med å ikke få tid til blogging hele tia. De tar tid og krefter å pusse opp et hjem.
Men e koselig å se innlegg her inne hos dæi. Like mæi godt her vettu;)
Kjempefin bilder du vise fra kjøkkenet ditt. Like tallerkenhylla di kjempegodt:)
Håpe du har en fin lørdagskveld
klæm