lørdag 30. oktober 2010

En utålmodig sjel.



Jeg begynner å bli skikkelig lei oppussingen nå. Hele oktober har gått bort i oppussing og nå når vi er så nære begynner jeg å blir ekstremt rastløs. 
Veggene er ferdige, gulvet er nesten ferdig, nå skal det monteres nye dører også går resten av helgen til å liste gulv, tak, dører og vinduer. På mandag kommer elektrikeren og gjør seg ferdig. Så da vil jeg også at hele oppussingen skal være ferdig. Nå er det nok!


Kjente at jeg trengte å få ut litt fustrasjon, jeg har vel egentlig vært syk i hele oktober også, denne uken har vært intet unntak og nå sitter jeg her helt uten stemme. Den begynte å forsvinne på onsdag og nå kan jeg bare viske. Utrolig slitsomt når man jobber med barn, da blir det ingen sang eller høytlesning. Nei da blir det en veldig stille og fredelig fru Lykkelig. Noe mine kollegaer mener er bra for da for de også pratet litt, hehe. 

Mandarinene er endelig i hus. Julestemmning.

Jeg gleder meg noe helt ekstremt til å vise dere stuen helt ferdig. Den blir så fin. Nå skal jeg ha meg en etterlengtet tur rundt til dere. Tusen takk for alle de koselig kommentarene jeg får, det varmer.

God Helg klem fra meg.

8 kommentarer:

Rosa sa...

Heisann Ann Kristin!

Klart jeg skjønner- skulle bare mangle! Her er det ikke noe press, bare omtanke:-)
Ikke morsomt å være syk, nå håper jeg du får slappet av skikkelig og blitt frisk i løpet av helgen!

Gleder meg masse til å se stua etterhvert, den blir sikkert superfin!

En riktig god helg, masse god bedring og en STOR klem fra meg til deg! :-)

Svenngården sa...

Skjønner hva du mener!
Gleder meg veldig til å se resultatet også :D
God bedring da:)
Klem!
Amalie

annicken_j sa...

Huff da, god bedring!! :)
Jeg gleder meg også til det blir ferdig, for det blir sikkert kjempe fin :D
Jeg håper du har en fin helg, jeg hadde min første tur på den nye ikeaen i dag, litt av et maraton må jeg si, men allikavel veldig gøy ! :D
Klem

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Synes dåkker e god altså! Og æi skjønne veldig godt at du e lei, e slitsomt å ha mye rot og oppussingsting rundt sæi hele tia. Her går det litt sakte på denn fronten. Ikke så lett når vi har ei lita frøken å ta vare på, så bare en av oss kan pusse opp. Men badet skal begynnes på snart:)
Håpe du blir frisk snart. Masse god bedring til dæi fra mæi.
ha en fin hælg
klæm

Pia sa...

Skjønner at du blir sliten og lei, men det blir jo flott, da!
Ikke artig å miste stemmen - er avhengig av den hvis man jobber med barn, ja...
Ha ei fin helg!

Sukkertøy for øyet sa...

En stk Frk Lykkelig uten stemme = en stk Frk Ulykkelig :/
Trøsteklem sendes med førtse fly :)

Spennende med ny stue.. Og ja..Ting tar tid og man blir dritt lei av det når man står midt oppi det, men gud så deilig det er når alt er i boks :)

Nattaklem

Kaspara sa...

Heisan søndagsformiddag!
En hilsen fra en annen hviskende... Hi,hi.. ja det hadde blitt "livat" om vi hadde tatt lunsj sammen i dag. Jeg har også nesten mistet stemmen og hodepine,og hoste sitter i. Pleier egentlig aldri være syk.
Så koselig det blir hos dere!!! Nydelig lyse panelvegger, fint gulv.. og så koselig lilla bord! Lilla er og blir en favoritt hos meg.
Skjønner at du begynner å bli lei oppussing, utålmodig som jeg også er av natur. Du får trøste deg med at det blir veldig fint til slutt og nok kommer til å være verdt det.
Ha en flott Halloweensøndag!
Klem fra Kapsara

Minmill sa...

Godt å høre at du holder på å bli bedre. Det er ikke gøy å være syk. Du får ta igjen skvaldringen din når du blir helt frisk igjen. Gleder meg til å se ferdig stue. Hold ut selv om det ikke er noe gøy, men bare husk at alt har en ende, og det å være midt i prosessen er vel litt gøy det også.

Hjemme hos meg går det i pute sying hele tiden. Jeg har bare lyst til å sy hele tiden. Skulle ønske at døgnet hadde flere timer sånn at jeg kunne sy mer. Skal legge noe ut på bloggen i løpet av denne uken. Ha en flott dag. Klemmer fra Minmill