tirsdag 27. oktober 2009

Endelig kom pakken i posten..

Jihuu, det er alltid gøy med pakke i posten, og spesielt en som er så fargerik som denne. Jeg har bestilt litt stoff i fra Stoff og Stil, og oppi alt skolearbeide ble dette en liten fargeklatt i en travel og stressende trisdag. Så da måtte jeg jo bare ta meg tid til å dele dette med dere:-)




Jeg har dilla på lilla, og det har jeg hatt i mange år og blir ikke lei av fargen.
Så jeg gleder meg til å lage noe ut av disse to stoffene og til advent.

Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdagskveld.

søndag 25. oktober 2009

Det lille skapet

Jeg har lenge vært på utkikk etter et lite skap, har sett på små franske flueskap, zinkskap med glass vegger, store oppbevaringsskap (som jeg vet jeg ikke har plass til) osv. Jeg har hatt lyst til å kunne ha litt mer av pynten stående framme og ikke gjemt bort i et lukket skap. Men så er det jo bare å finne det rette skapet da.
Så på fredag var meg og herr lykkeligmedfarge rundt og kikket. For det første ble jeg gira over all den fine julepynten som var kommet i butikkene. Også fikk jeg se SKAPET.
Da vi gikk ut av butikken var jeg den stolte eier av skapet og hadde noe små nips i posen også som jeg skal få lagt ut snart. GØY!

Her har jeg begynt å sette pynten, men jeg føler at det er noe som mangler og er ikke helt fornøyd.

Det som manglet var jo så klart litt farge, jeg klippet til fine ark jeg har til å lage kort av og festet dem i skapet med dobbelsidig tape. Synse resultatet ble veldig bra, og tingene i skapet ble letter å se.

Denne søte blomsten til å ha telys i var en av tingene som fikk plass i posen min på handleturen.
Den er veldig stemmningsfull nå i høstmørket.

tirsdag 20. oktober 2009

Dagens fangst

Vi skulle egentlig bare ut å handle nytt sengetøy, men jeg måtte bare svinge innom en av mine favoritt butikker i Sandnes. Der hadde de begynt å fått inn litt julevarer og mye annet snack. Jeg vet at det er litt tidlig å begynne å handle julepynt, men jeg måtte bare. Så det ble mammadådyret og en hvit julekule. Som dere har sett fra mange av mine bilder, har jeg to små dådyr allerde i stuen. Så nå var det på tide og utvide familien, det neste blir å handle pappaen for å få en hel familie:-)
Jeg fikk også handlet en ny eske og de søte bokstavene KOS. Jeg er kjempe fornøyd med fangsten, det er ikke mye som skal til for å få litt forandring i stuen.





Har ikke verdens beste kamera, så bildene bli så som så. Det varme lyset fra lysene blir ikke vist skikkelig, men det ble veldig koselig og frisket godt opp med litt mer farge:-)


Ha en fortsatt koselig tirsdagskveld.

søndag 18. oktober 2009

Enda ei helg er over


Enda ei helg er over og det er nå man skal føle seg uthvilt og klar for ei ny uke. Siden jeg er student, har helgen gått bort i oppgaver og forberedelser til ei ny uke i praksis. Jeg savner og bare kunne slappe av i helgene å ha tid til å utfolde mine kreative sider. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre for eksempel: lage julekort, sy nye putetrekk, bake, forandre litt i leiligheten osv. Og ikke minst kunne sette seg ned med en varm kopp te og ei god bok.. Har startet på "Jenta som lekte med ilden", og ser fram til å fortsette i den når jeg får tid. Håper alle har hatt ei fantastisk helg, og ønsker dere ei god uke:-)


Det er hvertfall en hjemme som har tid til å ligge under teppet. Dette er hunden vår Bell og hun er familiens midtpunkt. Alle er veldig glad i henne og vi behandler henne nok mer som et menneske enn som en hund. Hun er en liten hjerteknuser, som man bare må bli glad i...

lørdag 17. oktober 2009

Kjøkkenet vårt

Her er noen bilder i fra kjøkkenet vårt. Vi føler at vi har fått ganske mye ut av det iforhold til at vi leier en gammel leilighet. Vi har malet både vegger og skap og senest for en uke siden malte vi halve kjøkkenet i en lys grå farge. Vi malte ikke hele kjøkkenet, det ble egentlig et naturlig skille også sparer det jo oss fra litt ekstra arbeid:-)








Denne skjenken kjøpte vi på fretex for 700kr, da var den lakket så etter noen runder med pussepapir og malekosten ble den så god som ny. Er kjempe fornøyd med den og jeg gleder meg til å en dag ha den i en spisestue, så den virkelig kan komme til rette. Men enn så lenge så står den greit inn på kjøkkenet.




















Denne sukkerskålen er fra min oldemor, og står på hyllen som et minne om hennes søte personlighet. Jeg liker å ha ting rundt meg som betyr noe for meg, og jeg har vært veldig heldig å fått arvet mye fint fra familien. Og jeg elsker å gå på skattejakt hos min mormor.....


tirsdag 13. oktober 2009

Hjemmet vårt..

Her er noen bilder i fra stuen vår. Vi leier en leilighet på ca 70 kvadrat og stuen
er det største rommet. Den er litt vanskelig å ommøblere, så jeg har byttet ut litt møbler disse
to årene vi har bodd her. Nå har vi en skinnsofa og en rammemadrass jeg har pyntet opp med
puter og et grått sausskinn fra ikea. Jeg anbefaler dette, den er utrolig god å sitte i og helt fantastisk og krype under teppet og legge seg så lang man er å se på tv. Det er nok meg og Bell (hunden vår) som kaprer den mest. Ellers har jeg et håndlaget bord som er kjøpt på Trunken i Vanse. Stol og sofa er i fra ikea, men jeg er også omringet av arvemøbler som betyr mye for meg. Jeg synes det er gøy å blande gammel og nytt. Ved og bruke gammelt sammen med nytt, føler jeg at jeg får en personlig stil




VELKOMMEN IGJEN...
Nå har jeg bare byttet side, denne bloggen skal gå ut på det samme som sist, min interesse for interiør og hjem. Var ikke helt fornøyd med den gamle og ønsket meg en blogg med .com på slutten. Kommer til å legge ut noen av de gamle innleggene mine nå i begynnelsen, så kommer det noe nytt etterhvert.
Klem fra meg:-)