søndag 27. november 2011

1. advent

Vi startet dagen med en god froskost og tente det første adventslyset, nå har nedtellingen begynt. I fjord hadde vi masse snø på denne tiden og julestemningen var til å ta og føle på helt fra slutten av oktober. Nå pisker vinden på utsiden og det er riktig så surt, men men inne kan man hvertfall kose seg og forberede seg til julen.


Tenkte det var greit med et lite gjennsyn med stuen. Sist jeg viste den fram hadde vi ommøblert. Det tok ikke mange dager før vi flyttet rundt på tingene igjen. Det var gøy så lenge det varte, men har nok funnet ut at stuen er finest sånn som den er nå. 


Hadde jeg hatt KJEMPE stor tomt og hage skulle et lerketre fått lov til å pryde det ene hjørnet. Da kunne jeg plukket inn så mye lerk jeg ville. Men med en liten hageflekk i et byggefelt så hadde nok ikke det slått så bra an. Foreløpig er de lekegreinene jeg har fra Sandnes, har spart på dem for jeg har enda ikke funnet et tre til å plukke av her i Kristiansand.

På stoff og stil har de endelig fått trykknapper. Så fredagskvelden gikk til å prøve ut forskjellige stoffer for å se hva som gjorde seg best på en liten knapp. Fant nok ut at det meste av retrostoffene jeg har har får store trykk så det ble finset med nyere stoffer. Kan anbefales som tidsfordriv på kveldene.

Utrolig kjekt at så mange enda følger meg og legger igjen kommentarer. Ønsker dere alle en strålenede søndag.

14 kommentarer:

Linda sa...

Hei!
Koselig i din stue:)
Skjønne knapper du har laget.
Lerkegreiner kan du finne i Baneheia.Ta turen inn fra St.Hansgaten ved siden av fylkeshuset.følg den til tops,vei rett opp i skogen.Gå turstien til venstre med utsiktspunkter mot byen.Lykke til med skatejakt.Bare spar et par greiner til meg.
Ha en fin uke!

Anna Marie Weinreich sa...

Fantastiske billeder fra en hjem, hvor der rigtig bliver hygget. Her i Danmark er der orkanstyrke derude, så vi varmer os under tæppet indenfor og tænder det første lys :)

KH Anna

Unknown sa...

so simple but so beautiful!

Høytrykk sa...

Stua deres er så lekker! Liker!

Gratulerer så mye med bebis i magen! Lykke til i resten av svangerskapet og kos deg med den lille krabaten som tumler rundt der inne. :)

PillePalle sa...

Godt å ha deg tilbake! Velkommen! Fin stemning hos deg. En fin adventstid ønsker jeg deg! Klem, PiPa

Minmill sa...

Lerketrær er det nok av i Kristiansand. Hint: ved vesterveibroa blant annet. :-)))) Ikke ta så mye da. Jeg er litt lei av lerkekvister jeg. Jeg kommer nok til å hive ut mine rett etter jul. Går heller for vanlige kvister en stund framover nå.

Dere har det veldig fint hjemme. ;-)

24 sa...

så koslig det var her :)

god 2.søndag i advent i morgen,
snart jul alt!

Henriette

Jatte sa...

Så koselig du har pyntet!
Den fineste pynten har 4 ben da syns jeg ;)) hihi...

Ha en fin førjulstid,
Klem Jatte♥

ThelmaT.no sa...

så koselig..tøff sofa...:-))

ha en fortsatt fin 2. søndag i advent.

dryss sa...

Så herlige fargesammensetninger! Spesielt lysestaken med guloransje, rosa, brun og hvit! Stue med mye sjel samtidig som den var stilren og moderne - well done! Ha en fin søndagskveld!

Tins roser sa...

Du har et nydelig hjem...

Ønsker deg god jul!

Hilsen Unn :)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

Unknown sa...

Matur Suwun pisan booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung kula badhe sebar kabar obat kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo. Monggo dipun tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. Matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara menghilangkan ambeien alami
cara mengobati ambeien paling ampuh
cara mengobati ambeien dengan alami
cara menyembuhkan ambeien berdarah
cara mengobati ambeien bagi orang hamil
cara cepat mengobati ambeien
cara menyembuhkan bengkak ambeien
cara menghilangkan benjolan ambeien
cara mengobati ambeien ibu hamil
bagaimana cara mengobati ambeien
cara menyembuhkan ambeien dengan cepat
cara mengobati penyakit ambeien tanpa operasi
cara mengobati ambeien parah
cara mengobati wasir pada ibu setelah melahirkan
cara menyembuhkan ambeien pada saat hamil
cara mengatasi wasir yang berdarah
cara mengobati ambeien atau wasir
cara mengatasi ambeien bagi ibu hamil
cara menghilangkan ambeien atau wasir
cara mengobati ambeyen bagi ibu menyusui
cara mengobati ambeien pada ibu hamil
cara mengobati ambeyen bengkak

مركز الشعلة sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.