tirsdag 10. mai 2011

Morgenstund har gull i munn

Et raskt innlegg fra meg på en tirsdagsmorgning. Vakten min ble flyttet så da fikk jeg bedre tid og mulighet til  å vise dere litt fra helgen og nye stoffskatter.


Noen bilder fra søndagsfrokosten vår. Vi har alltid en litt bedre frokost på søndagene og med overnattingsgjester hadde vi ekstra mye godt på bordet. Helgen har vært deilig sammen med gode venner. Mannen er syk her hjemme og formen min kunne også vært bedre, men jeg håper det går raskt over. Er i full gang med bryllupsforberedelser, denne uken skal bordkortene bli ferdig.




Min super snille kollega har gitt med enda en pose med stoffbiter (bilde nr 1). Hun mener at hun ikke har bruk for alt selv og like gjerne kan dele med meg. I tillegg vil hun ikke ha noe igjen. Et lite stoff bytte med blogger Wilhelmine resulterte i stoffet på bilde nr 2. Og under har jeg fått kapret meg noen stoffpakker fra Kaspara. Godt at noen er villig til å dele med oss som enda ikke har hatt den store fangsten av retrostoffer. Så nå håper jeg at jeg snart får tid til å sette meg ned å sy litt. Hunden er ferdig med løpetiden på søndag så da kan alle tepper og håndklær flyttes bort fra sofaen igjen og stuen fornyes med litt mer sommer farger.


Ha en deilig tirsdag alle sammen.

8 kommentarer:

Sybell Agathe sa...

Det er alltid koselig med en god frokost på søndag. MIsunner deg de stoffpakkenen, jeg finner ingenting selv.. Har du noen tips? Gleder meg til å se resultatene og håper formen din blir bedre! :) Lykke til med bryllupsplanleggingen! Ps: sjekk denne siden, den er bare nydelig for den som planlegger bryllup. www.stylemepretty.com.

Klem

Brit Strikkenerd sa...

Et slikt forkostbord blir man glad av å starte dagen med. OGSÅ mummikopper ser jeg, de er bare SØTE:) Ha en god dag i blant alle dine stoffherligheter!!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Koselig frokostbord, en fsrgerik innledning til alle de fine stoffene.

Hildemiho sa...

deilig frokostbord og herlige stoffer. og så spennende med bryllupsforeberedelser da....masse lykke til med alt som ligger foran. det er sååå fint å være gift. hihi
klem

Loppedilla sa...

Så fint innlegg! fine bilder og veldig bra frokostbord:)

mimmi-leone sa...

Bare så herlig med farge!
Og så mange fine stoffer.

Ønsker deg en fortsatt fin uke med hilsen fra Mimmi-Leone

the Folding chair sa...

Så fint alt var! både frokostbord og stoffer :)

Høytrykk sa...

Det var et utrolig fristende frokostbord! Der hadde jeg kost meg! :)