mandag 6. desember 2010

Julestria

Det er noen hektiske uker fram til jul, men jeg prøver å senke skuldrene og nyte snø, juleforberedelser og alt det andre. Det har skjedd mye i det siste og tiden har gått veldig fort. Vi har fått oss enda en ektrop stol fra ikea i stuen. Nå har vi godt med sitteplasser og stuen virker varmere og mer hel.


I helgen var vi på julemarked på festningen her i Kristiansand og jeg fikk handlet litt. Blant annet den fine telysholderen, som er avbildet på to bilder nedenfor her. Den er så vakker og skjør, det er et fantastisk lys i den. 

 Meg og min mor har bakt 3 sorter med småkaker i dag. Det ble havreflak, hjemmelaget marsipan og kokoskuler. Det er så deilig og endelig ha fått begynt på småkakene.

  Så var det resten av min TO DOLIST:

  1. Bake kakemenn og pepperkaker
  2. Sy nye juleputer til stue og kjøkken
  3. Hekle sopper og julegaver
  4. Gjøre ferdig julegavene 
  5. Rydde kjellerstua
 Håper dere også koser dere nå i julestria og nyter desember i fulle drag.

9 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

..Jeg bar eDIGGER JUL bokstavene dine..
De er så fantastisk flotte..
Kjempe lyst på slike selv,men spørs om tiden strekker til nå før jul.
Herlig stue bilde du har lagt til :)

Caterina Pinzarrone sa...

Super fint hjem du har :)

an-magritt sa...

Herlig stue du har! Nydelige, samstemte farger. Og den telysestaken var bare vidunderlig!

Og de kakene, julegodtene så bare så namnam ut! Så flink du har vært!

God natt til deg, venn!
Klem

Svenngården sa...

Koselig den stua di altså! Å så godt med mye plass!
Og den telysholderen var dødsfin!

God tirsdag!
Klem!
Amalie

Knutepunktet sa...

Dere har virkelig jobbet med deres nye hjem og det har blitt så flott. Er ikke så rent lite imponert og misunnelig når jeg ser bildene. Du har så mye lekkert "nips"(småpynt) hehe og et godt øye for farge.

Janne sa...

Dumpet tilfeldig innom bloggen din, og ville bare si at her kommer jeg tilbake:) Kjempekoselig hus dere har, mye fin inspirasjon!

Kaspara sa...

Heisan Ann Kristin
Så koselig og lunt det er i stuen din! Jeg er veldig glad i Ektorp-serien til Ikea. Vi har ikke stolene men hjørnesofaen.
Nydelig lysestake/lykt du handlet på julemarked. Blir sikkert vakkert lys i den!
Så koselig at du driver og baker sammen med moren din! Førstkommende mandag skal heg hente opp min gamle mamma og så skal vi bake et par slag sammen med Gutta Boys. Det er fast tradisjon sammen med julemusikk, gløgg og stearinlys.
Ha en god dag!
Klem fra Kaspara

Gollass sa...

Veldig koselig i stuen din. Fine jul bokstaver;-)
Ha en fin dag videre:-)

Unknown sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.